[pomoc] SE K750i wiesza się/restartuje

Wszystko o telefonach komórkowych GSM.

<<

pieprzu13

Awatar użytkownika

Topic author

Zaawansowany

Post autor: pieprzu13 » 13 gru 2007, 07:55

[pomoc] SE K750i wiesza się/restartuje

Witam!
Od jakiegoś tygodnia mam nową kartę pamięci SONY. Zauważyłem że od czasu kupna tej owej karty telefon mi się wiesza i restartuje. Czym to może być spowodowane?? Proszę o pomoc

Intel Core 2 Quad 2.40 GHz l NVIDIA GeForce 8600GT (256Mb) l 4GB RAM l Samsung HD321KJ 320GB l
<<

stachu

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: stachu » 13 gru 2007, 14:30

Re: [pomoc] SE K750i wiesza się/restartuje

Spróbuj bez karty zobaczyć czy ci się nie restertuje bo jak tak to wina karty :P
Jak nie to albo musisz przeinstalować softa lub baterie wymienić, chociaż może być coś z płytą główną ale raczej nie :P
Obrazek
<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Post autor: Maciek » 14 gru 2007, 17:05

pieprzu13 pisze:Zauważyłem że od czasu kupna tej owej karty telefon mi się wiesza i restartuje
Przetestuj karte u kolegi. Zapewne ktos z kolegow ma taki sam model telefonu, bo jest on bardzo popularny...

Jak nie pomoze to reklamuj karte.
Wszystko kupione przez internet mozesz zwrocic w ciagu 10 dni (bodajze) bez podania przyczyny. Jezeli sprzedawca Cie o tym nie poinformowal to ten czas wydluza sie automatycznie do 3 miesiecy (i nie jest wazne czy to byl sklep internetowy czy allegro). Tak stanowi prawo UE. WAZNA INFORMACJA W SZALE PRZEDSWIATECZNYCH ZAKUPOW
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Obrazek
Gdy nie masz argumentów w dyskusji, napisz: "o gustach się nie dyskutuje"
<<

Sagan

Post autor: Sagan » 26 gru 2007, 22:41

Głupoty gadacie, baterie wymienić?! Coś ci na mózg chyba padło! Jak to pojemność większa bądź równa 2GB takie problemy się zdarzają i jest to wina tego iż K750i powinien mieć karty nie większe niż 2GB a najlepiej 1GB tak już jest po prostu... Jakby co zapraszam na www.se-tuning.nazwa.pl
Ostatnio zmieniony 26 gru 2007, 22:41 przez Sagan, łącznie zmieniany 1 raz.