[szukam] Kane & Lynch Dead Man
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
Jakby ktoś posiadał polską wersję niech pisze
Ostatnio zmieniony 5 sty 2008, 17:29 przez dyrko1991, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [szukam] Kane & Lynch Dead Man
No ja posiadam ale jako prezent na gwiazdke i mama gdzies schowala i moge ci upnac spolszczenie 24-25 grudnia
No spox, tylko napiszcie ktore pliczki i bede upac 24-25. Kurcze sam sie nie moge doczekac .
Byłbym Ci bardzo wdzięczny gdybyś upnął to spolszczenie.
Co do tego który plik to coż... w normalnej wersji jest kilka plików z rozszerzeniami .str(np. PC_Ger.str). Więc może w polskiej wersji będzie PC_Pol.str?? Ale lepiej ktoś bardziej zaawansowany się wypowie na ten temat
Co do tego który plik to coż... w normalnej wersji jest kilka plików z rozszerzeniami .str(np. PC_Ger.str). Więc może w polskiej wersji będzie PC_Pol.str?? Ale lepiej ktoś bardziej zaawansowany się wypowie na ten temat
Zaczne upac pod wieczor albo jutro z rana, moj upload w necie nie jest cudowny wiec nie spodziewajcie sie ze upne to 5min , ale upne na pewno
Altair gdybyś upnął ja również byłby Ci wdzięczny
Spoko tylko ze to jest 3gb wiec sorka ale 1 dzien mi to nie pojdzie. I prosze zeby juz nikt nie pisal nic tu w sprawie spolszczenia albo do mnie na pw albo do Dania, z nim pisalem o moim upaniu wiec takze bedzie wiedzial co ze spolszczeniem
To będzie spolszczenie całości czy tylko napisy ??
Cenega wydała spolszczenie kinowe, czyli napisy. Jak dostanę paczkę od Altair to postaram się zmiejszyć rozmiar. Jak się nie uda, to upnę całe 3 Gb
Po co chcesz upac cale 3gb skoro zrobi to altair
Tak na marginesie pomógłbys nam lepiej z codem4 Chce ci się upać 3gb a 1,5 ci się nie chce
Tak na marginesie pomógłbys nam lepiej z codem4 Chce ci się upać 3gb a 1,5 ci się nie chce
a ja bylbym wdzieczny i za coda i za K&L !! wiec czekam na owoce waszej ciezkiej pracy pozdrawiam i zycze szczescia.
saper88--> Altair tego jednak nie upnie, ponieważ posiada słabe łącze.
spakować 7zipem , może to zmiejszyć rozmiar do 500 mega. Tak jedna rzecz spakowaną tym z 2 giga rozpakowało mi do 10 giga :D
Intel Core duo E6550 (małpa) 2.33GHz | DDR2 Dual Channel 2 x 2 GB Geil Black Dragon | Asus 8800 GTS 320 MB | Creative Sound Blaster Audigy | Twardziel 520 GB | Asus P5LD2-SE
The gods made Heavy Metal and they saw that it was good
The gods made Heavy Metal and they saw that it was good
Nie ma sensu- do spakowania pliku potrzebny jest bardzo mocny komp. Działa to niestety w dwie strony. Spolszczenie będzie na weekend- mam nadzieję.
no nic pozostaje nam tylko czekac i miec nadzieje ze wszystko dobrze pojdzie i na weekend bedzie. a co z Codem4?? da rade zrobic spolszczonko?? bo ja mam caly polski folder Zone i te z main chyba co mialy polish napisane. ale jak o zamiast polskiego jezyka mialem krzaki pozdrawiam
napisze tylko tyle że spolszczenie własnie pojawilo sie na 1 ze stron torrentowych ale z rejestracją niestety , wiec nie masz tam konta nie sciągniesz i tak chyba że ktoś sciągnie i przeżuci na inną ogólno dostępnąstrone ale że wstawiający ma tylko 32 kilo realnego uploadu więc chwile to potrwa
SPOLSZCZENIE ZAJMUJE 2,75 GB
SPOLSZCZENIE ZAJMUJE 2,75 GB
Ostatnio zmieniony 30 gru 2007, 23:46 przez lukunio, łącznie zmieniany 1 raz.
a ile zajmuje owe spolszczenie ?
Jak tylko dostanę płytkę ze spolszczeniem- prawdopodobnie jutro, to upnę całość. Bardzo możliwe, że da się zmniejszyć rozmiar polonizacji
jakie są szanse na udostępnienie owego spolszczenia?
Jeszcze paczka do mnie nie przyszła.