[Opinia] Call of Duty 4: Modern Warfare
Teraz czas na wasze opinie:
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
Może nie "miażdży" IMO, ale jednak jest trochę lepsze.Maciek pisze:COD4 miażdży Crysis'a
Quort pisze:Bardzo bym chciał aby wyszedł dodatek dodający misje,
Kiedy ktoś tak mówi, to jasne jest że odnosi się to do niego i do tego w jakie gry grałMATchlesS pisze:"Najlepszym FPS'em w roku 2007 jest Call of Duty 4"
Przeczytaj do końca zdanie, które napisałem dwa posty wyżej. Mam na myśli to, że jeśli ktoś zagrał w jakiś głośny tytuł i bardzo mu się spodobał, to od razu stwierdza: "To jest najlepsza gra roku XXX, bo mi się podobała" mając jednocześnie gdzieś inne głośne (i często lepsze) tytuły. Takie coś stwierdzić można jeśli się grało w inne gry, które predentują do miana najlepszej...Iwan pisze:Kiedy ktoś tak mówi, to jasne jest że odnosi się to do niego i do tego w jakie gry grał
Osobę, która nie ma łącza internetowegowelll1 pisze:O lol kogo w tej grze obchodzi kampania?
A co wybrałbyś, jeśli nie posiadałbyś Internetu - Call of Duty 4, które zapewniłoby Ci 6 godzin gry, czy Bioshock'a albo Orange Box'a (ten drugi zapewnia ponad 25 godzin gry, jeśli brać pod uwagę Half Life 2 i Episode One)?welll1 pisze:Czemu moim zdaniem miażdży bioshocka crysisa i wszystkie halfy razem wzięte bo ma niesamowicie proste, banalne, wciągające megagrywalne multi.
No cały czas o tym pisze. Ze główny nacisk jest na grę wieloosobową a nie na singla. Widać to choćby patrząc na rozwój lvl możliowość modyfikacji broni itd. Napisałem że single odpada w tej grze, ja od biedy raz go ukończyłem i nie chce mi się więcej mając takie multi.MATchlesS pisze:Tak więc dla osoby, która ma dostęp do Internetu, Call of Duty 4 jest jednym z najlepszych tytułów (warto wspomnieć o wspaniałym Unrealu Tournament III), a jeśli chodzi o gracza, który nie posiada łącza - cóż, jak dla mnie jest to słaby wybór (z porównaniem do konkurencji).
Wymaga Steam'a = wymaga połączenia z netemMATchlesS pisze:Orange Box'a