Ant pisze:Unreal Tournament 3, TimeShift, Stanglehold to dema
SRX - nie zauważyłem, że w poprzednim poście to napisałeś.
Ant pisze:w wymaganiach te gry mają minimalnie po 3Ghz na dwurdzeniowe procki.
Pokaż gdzie jest tak napisane.
Po pierwsze Timeshift wymaga procesora jednordzeniowego, obojętnie czy patrzymy na minimalne czy zalecane wymagania. Po drugie w owych wymaganiach minimalnych jest napisane, że potrzeba 2GHz (na stronie polskiego wydawcy jest nawet 1,5GHz), jedynie w zalecanych jest 3GHz.
Tu się z Tobą nie zgodzę. Jak ja miałem GeForce'a to najnowsze sterowniki nie oznaczały najlepsze. Czasami miałem tak że przez zainstalowanie najnowszych sterowników gry mi się całkowicie kaszaniły i musiałem instalować starsze. Więc może popróbuj ze sterownikami jak masz najnowsze to poszukaj starszych wersji może któreś sprawią że gry zaczną działać tak jak powinny.
Tylko zauważ, że GeForce 8600 to najnowszy produkt i właśnie do nowych kart najlepsze są najnowsze sterowniki. Ale prawdą jest, że jeśli ma się starszą kartę, to instalacja najnowszych sterowników jest błędem.
Ant pisze:Ale i tak wątpię żeby Unreal albo Stranglehold mi działał, 3Ghz minimum wymaga.
3GHz, ale odnosząc się na procesorach jednordzeniowych. Nie wiem czy Ty specjalnie nie chcesz tego zrozumieć czy jesteś ciężko kapujący - kilka osób pisało na temat procesorów jednordzeniowych i dwurdzeniowych, a Ty masz gdzieś nasze chęci - dzięki nam odpaliłeś Timeshift'a, bo zainstalowałeś nowsze sterowniki.
Przeczytaj moje posty w tym temacie i wywnioskuj co należy.