Re: [Temat ogólny] Wiedźmin
welll1 pisze:Jedyne do czego moge się przyczepić to czasem długie wczytywanie obszarów, kolega ma 2 GB i jemu też długo wczytuje wiec to chyba nie jest wina ramu, ta gra po prostu taka juz jest
Już za około miesiąc ma wyjść patch do gry Wiedźmin. Skróci on przede wszystkim czas ładowania się gry oraz jej zapisywania. Łatka poprawi stabilność samej gry, możliwe także, że trochę zoptymalizuje grę. Więcej można przeczytać w poniższym cytacie:Aq pisze:W planach mam zakup kosteczki 2GB więc będzie ładnie śmigało.
Z informacji opublikowanych na łamach oficjalnego forum internetowego gry The Witcher wynika, że już niedługo wszyscy miłośnicy przygód wiedźmina Geralta będą mogli zaktualizować posiadaną przez siebie edycję do wersji 1.2. Posłuży temu stosowna łatka, której rychłą publikację zapowiedziało właśnie studio CD Projekt RED.
Patch wpłynie pozytywnie na kilka aspektów najgorętszej polskiej produkcji ostatnich lat. Przedstawiciele CD Projekt RED mają tu na myśli przede wszystkim skrócenie czasów ładowania oraz zapisywania stanu gry. Usuniętych zostanie także kilkanaście niedoróbek graficznych oraz drobnych błędów w systemie rozgrywki. Wszystkie zmiany wpłyną oczywiście na ogólną poprawę stabilności programu.
Łatka oznaczona numerem 1.2 zostanie opublikowana przed świętami Bożego Narodzenia, czyli w przeciągu najbliższego miesiąca.
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''