Odp: Minecraft - dyskusja i nasz serwer!
Tak!Maciek pisze:Czy pobliskie wioski NPC powinny byc zabezpieczone resem przeb burzeniem ich?
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
Tak!Maciek pisze:Czy pobliskie wioski NPC powinny byc zabezpieczone resem przeb burzeniem ich?
W najbliższym czasie powinno się to zmienićMaciek pisze:Mam nadzieję że początkowo domy wybudowane z piaskowca zostaną zastąpione bardziej szlachetnym i mniej obciachowym surowcem
Ograniczenie gry.cliffofstockyards pisze:Czy na wszystkich serwerach i trybach gry jest takie ograniczenie?
Zgadza się.cliffofstockyards pisze:Więc żeby postawić budowlę o wysokości 100 metrów trzeba najpierw wykopać dół 50m?
Nie jest tak jak w singlu na kompie, bo nie jesteś sam jedyny jak palec na świecie. Dołącz do gry i się sam przekonasz!cliffofstockyards pisze:Ale jest tak jak w trybie survival? (Sami zdobywamy materiały, walczymy z mobami, craftujemy)
Nie mozna zaktualizowac serwera, bo nie ma do czego aktualizować. I nie będę wałkował tej kwestii po raz enty bo jest to nudne.cliffofstockyards pisze:Nie mogę grać, ktoś musi zaktualizować serwer.
Tip: poziomy doświadczenia.cliffofstockyards pisze:ale jeśli ktoś jest na skraju śmierci.
może to lag, albo niszczysz jakiegos resa?cliffofstockyards pisze:Czyli mam przeinstalować minecrafta do wcześniejszej wersji?
a jak zniszczę jakiś blok to od razu pojawia się nowy w tyn miejscu. Nie wiem czy to jakiś bug czy co...