Uwaga, uwaga, daję podpowiedź:
Gra miała premierę 17 grudnia 2010 roku. Gra jest na podstawie największego rajdu terenowego Rosji, gdzie przejeżdżamy z jednego końca Rosji (zachodniego w Europie) do drugiego (wschodniego w Azji).
Rajd odbywa się corocznie. Polska ekipa też startuje.
Ciężko trochę. UAZ Racing: Ural Call?
Tam się chyba przejeżdża przez góry Ural, więc raczej z północy na południe a nie z zachodu na wschód. To moja ostatnia próba.
Nie, to ciągle nie ta gra. W tej części gry pokazanej na obrazku startujemy z Murmańska, a kończymy w Władywostoku. Może i jest to wg. położenia geograficznego z północy na południe, to jednak większa odległość jest z zachodu na wschód.
No większej podpowiedzi już chyba nie trzeba dawać.
No, panowie, za dotarcie do mety w tym wyścigu można wygrać 10kg czystego złota. Pierwsza część tej gry miałą premierę 3 marca 2006 roku, na screenie jest druga część. Spin-off znanej serii podanej przez was. Gra się nazywa...?
Jak zrobic zeby sie wyswietlaly zdjecia na stronie, bo mam link na strone zeby wrzucic i normalny ale zadnego zadnym sposobem nie moge zeby sie wyswietlilo bezposrednio zdjecie. może ktos mi zapodac krotka instrukcje?