Odp: [Pytanie] Jaką wybrać komórkę?

Wszystko o telefonach komórkowych GSM.
Mały szczegół: gdzie to coś nosić? Bo tylko na reklamach mieści się w męskiej kieszeni.welll1 pisze:tablet Galaxy Tab
Dnia 27 Maj 2011, 2011 13:13Maciek pisze:Widzę, że well1 nosisz klucze z telefonem w jednej kieszeni, prawdziwy z Ciebie hardkor. Ja już ok. 2000 roku nauczyłem się że się tego nie robi.
więc daję odpowiedź.Maciek pisze:Mały szczegół: gdzie to coś nosić? Bo tylko na reklamach mieści się w męskiej kieszeni.
No właśnie nie dałeś odpowiedzi gdzie to ogromne coś nosić, skoro nie w kieszeni do której się nie mieści. "Futerał przy spodniach" - czyli zakładasz że jest pasek w spodniach, a gdy go nie ma? A gdy są to spodenki? A może nosić od razu ze sobą teczkę lub tornister, żeby głównie chować tam nasz ogromny telefon z funkcją tabletu? (lub odwrotnie) Faktycznie bardzo to poręczne i wygodnewelll1 pisze:więc daję odpowiedź.
Maćku widzę, że czytanie ze zrozumieniem u Ciebie ogromnie kuleje ostatnimi czasy.welll1 pisze:Futerał i do paska lub bezpośrednio do spodni.
waldek666 nawet jeśli ten telefon miałby wifi to za taką cenę nie znajdziesz tak dużego wyświetlacza, żeby swobodnie po necie chodzić.waldek666 pisze:Jaki telefon mi polecacie do 300 zł z wifi, żeby nie był "cegłowaty", bez zbędnych bajerów