Re: Śmieszne fotki, filmiki, piosenki itp.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Tam nadole obok przycisku do BS.Player'a na tych ">>" jest MF. A IE7 nie mogę zainstalować bo jakiś błąd wyskakuje.bartekmp pisze:z tego screena śmieszy mnie jedynie to, że używasz IE6
http://www.joemonster.org/gry/13680/You_Have_To_Burn_The_Rope
Może masz "nadole" Firefoksa, ale na screenie jest IE6 .Ant pisze:Tam nadole obok przycisku do BS.Player'a na tych ">>" jest MF. A IE7 nie mogę zainstalować bo jakiś błąd wyskakuje.
No wiem, z MF żadziej korzystam.bartekmp pisze:Może masz "nadole" Firefoksa, ale na screenie jest IE6 .
Ant Czy tam ejst napisane, że to japoński samochód ? Bo ja widzialem że Chiński.Ant pisze:A co do filmu z Crash-Test'ami... Łada na pewno jest japońskim autem? Mi się zdawało od czasów kiedy mój stary miał jescze Ładę Samarę że to rosyjski wóz.
Sory, pomyliłem się, częsciej widzę japońskie wozy niż chińskie, ale ten co robił ten musi być nieźle ******** żeby dodać Ładę do tego filmu.szalmar pisze:Ant Czy tam ejst napisane, że to japoński samochód ? Bo ja widzialem że Chiński.
Naprawdę śmiechu warte...Ant pisze:CDProjekt reklamuje konkurencję, Topware Interactive!
Boki zrywać wręcz...Capon pisze:Naprawdę śmiechu warte...