Dobra dzięki wszystkim za pomoc. Proszę jednak o nie zamykanie tematu i jak ktoś coś znajdzie (jakaś ciekawa oferta albo inne nowinki) to piszcie.
[ Dodano: Nie 24 Gru, 2006 14:30 ]
Dzisiaj miałem troszkę czasu, więc poszedłem do wszystkich otwartych sklepów w jakich mogę znaleźć cyfraka. No i okazało się, że jedynym otwartym był AWANS (ci od poniżania cen). W moim przedziale cenowym znalazłem tylko Cannona
- 4MPixele
- 4x optical zoom
- wystarczające macro
- bez pamięci wewnętrznej (Pan w sklepie mówił, że Canony nie mają) - gniazdo na SD
-
max rozdzielczość 1024
Kosztował 455zł. Co o tym myślicie? Chyba ciut za dużo, nie? Martwi mnie tylko ta rozdzielczość. Wiem, że większych się rzadko używa ale jednak chciał bym mieć.
Dodatkowo musiał bym kupić kartę SD 1GB za 80zł (512MB kosztowały 70zł) i 4 akumulatorki GP o dużej pojemności (zapomniałem jakiej
) z ładowarką za 130zł. Czyli cały komplet 650 zł. Rodzice powiedzieli, że byli by w stanie tyle wydać (ja tez się muszę dorzucić) jeśli był by to dobry komplet.
I wydaje mi się jeszcze, że 130zł za akumulatorki to dużo. Może w jakimś sklepie internetowym są tańsze lub na allegro (może jakiś link?).
Powiedzcie co o nim myślicie. W szczególności o tej rozdzielczości i cenie akumulatorków. No i obowiązkowo skomentujcie ceny. proszę o wypowiedź kilku osób. Nawet jeśli zgadzasz się z postem wyżej to napisz. Z góry thx.