Re: Problem z zaisntalowaniem gry Stalker
CO DO GRY:
Spróbuj załadować obraz w DAEMONIE i skopiować z niego na dysk zawartość i dopiero potem instalować. Jeżeli wszystkie pliki zgrają się bez problemu to nie powinno być problemu z instalką.
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
wątpię, że to coś pomoże, być może na płycie jest nieodwracalny błąd, lub ma coś z napędem, nic to nie da.Sprobuj popytać kumpli, niech ci ktoś pożyczy napęd, może to coś pomoże, a jeśli nie i naprawdę masz orginał( ja nie powiedziałem że nie ) to skontaktuj się z wydawcą, jeśli nie nikt inny to oni na pewnojakub1991 pisze:Spróbuj załadować obraz w DAEMONIE i skopiować z niego na dysk zawartość i dopiero potem instalować. Jeżeli wszystkie pliki zgrają się bez problemu to nie powinno być problemu z instalką.
I właśnie na podstawie tego, oczywiście o ile takowy błąd zaistnieje, będzie wiadomo czy problem leży po stronie płyty. Najlepszym rozwiązaniem będzie zadzwonienie do CDPROJEKTU i zareklamowanie płyty, powinni wymienić na nową...nie powinni, lecz muszą !!!grzecho pisze:wątpię, że to coś pomoże, być może na płycie jest nieodwracalny błąd
to nie wiem...MagnuM pisze:Prawde mówiąc, dawno już to zrobiłem, ale z Visty pozostało już tylko muzyczka, tapety i theme. Być może gdzieś znajdują się jeszce jakies pliki;-(
nie tak! to Ty masz isc ze swoim dyskiem do kolegi i z jego kompa zainstalowac stalkera na swoj dysk.kapujesz?MagnuM pisze:był dziś z dyskiem kolega