Cięcie każdej gry i zła grafa na monitorze
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
- Poprzednia
- 1
- 2
Re: Cięcie każdej gry i zła grafa na monitorze
nie lepiej baterie od biosu wyciagnac?skuteczniejsze i prostsze na mój rozum...szpon ja na twoim miejscu zrobilbym restart biosu za pomoca zworka
w Środę przychodzi do mnie mój kolega który jest bardzo dobry z komputera i dokładnie przeczyta to co napisaliście (oprócz tego co ja robiłem już) i zobaczymy jak będzie
dziękuje wam bardzo za pomoc, jak by co to jeszcze piszcie jakieś porady
dziękuje wam bardzo za pomoc, jak by co to jeszcze piszcie jakieś porady
No nie ręce mi opadają. Jak ściągasz ściankę obudowy to dużo prościej jest zworką niż baterie wyciągać. Ja robiłem to na kilku komputerach i jest to błyskawiczny restart biosu. Baterią jest dłużej bo trzeba odczekać trochę. Oczywiście trzeba wiedzieć gdzie jest ta zworka. Ale nie trudno ją zlokalizować. Instrukcja obsługi jak się nie wie i jazda.grzecho pisze:nie lepiej baterie od biosu wyciagnac?skuteczniejsze i prostsze na mój rozum...szpon ja na twoim miejscu zrobilbym restart biosu za pomoca zworka
no wlasnie...baterie widzisz odrazu a jak ktos sie nie zna i nie wie gdzie jest ta zworka to zajmie mu dłużej szukanie jej niż odczekanie przy wyciągnięciu baterii.Karol_UG pisze:Oczywiście trzeba wiedzieć gdzie jest ta zworka.