(Pytanie) co sądzicie o tym laptopie ?

Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.

<<

Chappy

Post autor: Chappy » 18 lis 2007, 16:09

Re: (Pytanie) co sądzicie o tym laptopie ?

Robertinho, więc szajba będzie brał laptop wszędzie gdzie tylko będzie potrzebował internetu, do szkoły, do pracy, do kina, do dentysty, do pociągu taak? do takich rozwiązań moim zdaniem są palmtopy o wiele mniejsze i wygodniejsze ;] a laptop to przede wszystkim komp do dłuższej pracy z nim, kiedy ma się czas a nie np. w przerwie między lekcjami...

<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 18 lis 2007, 16:46

Chappy pisze:Robertinho, więc szajba będzie brał laptop wszędzie gdzie tylko będzie potrzebował internetu, do szkoły, do pracy, do kina, do dentysty, do pociągu taak? do takich rozwiązań moim zdaniem są palmtopy o wiele mniejsze i wygodniejsze ;]
A czy palmtop da mu takie możliwości co laptop?? Zagra na nim w jakąś porządniejszą grę?? Chyba nie... . Ja nie powiedziałem że będzie używał go tylko do Internetu. Z resztą on też. Powiedział że czasem sobie pogra.

Co do dłuższego czasu. Będzie go tylko używał na przerwach w lekcjach?? Może go sobie wziąć np. do babci, u której nie może skorzystać z Internetu lub gier. Gdyby nie miał laptopa to by nic nie zrobił.

Dobra koniec... OT sie za duży robi. Mój błąd. Ale trochę racji mam. :)

PS. O zębach nie gadaj bo mnie od 5 dni bolą po wizycie u dentysty... mam nadzieję że jutro mnie przyjmie ponownie bo zaraz mi szczęka odpadnie. :mur:
<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Post autor: Maciek » 18 lis 2007, 19:31

Laptop ma jedną i jedyna zaletę MOBILNOŚĆ. Niestety na tym jednym punkcie zalety laptopa w stosunku do stacjonarnego PC się kończą! Pod kazdym innym wzgledem laptop przegrywa z komputerem typu desktop. Cena, parametry, ogólna jakość, wydajnosc itp.

Z wydajnych i tanich laptopów polecam laptopy Acera. Proponuje przejrzec oferte na Allegro tych laptopów firmy z Reset z Krakowa.

A jezeli chcesz miec w miare mocny sprzet do gier popatrz na moja sygnaturke. Za sam znaczek toshiby/asusa na laptopie z takimi samymi parametrami co mój zaplacisz jakies 2tys zl wiecej.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Obrazek
Gdy nie masz argumentów w dyskusji, napisz: "o gustach się nie dyskutuje"
<<

szajba

Post autor: szajba » 18 lis 2007, 21:20

Kupiłem już laptopa dzięki za rady i proszę o zamknięcie TEMATU ":D
Ostatnio zmieniony 23 lis 2007, 21:00 przez szajba, łącznie zmieniany 3 razy.