doradźcie jakąś drukarkę i skaner/urządzenie wielofunkcyjne
Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.
- Poprzednia
- 1
- 2
Re: doradźcie jakąś drukarkę i skaner/urządzenie wielofunkcyjne
a żeście się doczepili tego kabelka nie będę musiał kupować, bo już mam w domu taki, ale głupio, że sprzedają drukarkę bez możliwości jej podłączenia.
Kolejne pytanie: czy jak mam jeden pojemnik z trzema kolorami (tak jak w HP) to gdy jeden się skończy, to da się go pojedynczo napełnić, czy trzeba od razu wszystkie? Na chłopski rozum wydaje mi się, że się da, ale lepiej się upewnić
zastanawiam się jeszcze nad tym urządzeniem
i tym
Kolejne pytanie: czy jak mam jeden pojemnik z trzema kolorami (tak jak w HP) to gdy jeden się skończy, to da się go pojedynczo napełnić, czy trzeba od razu wszystkie? Na chłopski rozum wydaje mi się, że się da, ale lepiej się upewnić
zastanawiam się jeszcze nad tym urządzeniem
Kod: Zaznacz cały
http://www.centrumpapieru.pl/cena,5258,canon_urzadzenie_wielofunkcyjne_canon_mp_220__atramentowe_a4.html
http://sklep.vobis.pl/oferta/drukarki/wielofunkcyjne_atramentowe/879044_urzadzenie_hp_dj_f380.aspx
Ostatnio zmieniony 17 paź 2007, 20:13 przez mad_prince, łącznie zmieniany 2 razy.
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Bardzo fajny "traktor", tylko ciekawe jak by się w praktyce sprawdził...
A co do tego napełniania, to nie polecam, bo:
1. Mogą się rozpieprzyć pojemniczki z tuszem i zalać ci drukarkę.
2. Pojemniczki mają specjalny układ elektroniczny, który po wykorzystaniu tuszu, wysyła informacje do komputera, że nie da się drukować i koniec, więc jak napełnisz, to się nie pobawisz (w niektórych modelach tak jest, ale nie powiem ci dokładnie w jakich).
A co do tego napełniania, to nie polecam, bo:
1. Mogą się rozpieprzyć pojemniczki z tuszem i zalać ci drukarkę.
2. Pojemniczki mają specjalny układ elektroniczny, który po wykorzystaniu tuszu, wysyła informacje do komputera, że nie da się drukować i koniec, więc jak napełnisz, to się nie pobawisz (w niektórych modelach tak jest, ale nie powiem ci dokładnie w jakich).
Semper in altum
hmmm... Chyba wybiorę jednak tę HP PS C3180
a jednak wybrałem Canona MP 220 cena - 335 pln + 5pln kabel USB
a jednak wybrałem Canona MP 220 cena - 335 pln + 5pln kabel USB
Ostatnio zmieniony 19 paź 2007, 16:26 przez mad_prince, łącznie zmieniany 1 raz.
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"