Windows XP Service Pack 3 Release Candidate
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
- Poprzednia
- 1
- 2
@Capon jak spolszczałem to strasznie sie źle czułem i cos popieprzyłem xD Jeszcze raz spolszczyłem według instrukcji i wszystko działa i wszystko spolszczone DZIEKI
Re: Windows XP Service Pack 3 Release Candidate
Kieruję pytanie do tych co już zainstalowali. Czy widać jakiś wzrost wydajności (nie mam tu na myśli gier)?
Bo się zastanawiam czy jest sens instalować przy takim kompie:
Sempron 2400+
768 MB RAM DDR1
RANDEON 9200
+ najnowszy Autopatcher
Bo się zastanawiam czy jest sens instalować przy takim kompie:
Sempron 2400+
768 MB RAM DDR1
RANDEON 9200
+ najnowszy Autopatcher
Jest sens instalować SP3 ale dopiero jak wyjdzie finalna wersja. max 10% wzrostu wydajnosci nawet jak by Twój system osiagnal ją to nie powinienes tego zauwazyc. Jednak SP3 zawiera SP2 + aktualizacje wydane po SP2 wiec wnosza one duzo m.in. poprawna obsluge dodatkowego sprzetu wiec to bardzo wazna rzecz. 2. przyklad dla dzieci neo: aktualizacja wydana w sierpniu przez microsoft poprawia obsluge karty dzwiekowej w moim lapku, po drodze byla tez aktualizacja poprawiajaca zarzadzanie energia (stany wstrzymania i hibernacje).
Autopatcher ostatni wyszedł w sierpniu i jest juz więc out of date. Microsoft zabronil wydawania swoich aktualizacji w postaci autopatchera wiec nowe wydanie tej paczki juz sie nie pojawi.
Autopatcher ostatni wyszedł w sierpniu i jest juz więc out of date. Microsoft zabronil wydawania swoich aktualizacji w postaci autopatchera wiec nowe wydanie tej paczki juz sie nie pojawi.
po dłuższym użytkowaniu stwierdzam...
Po zainstalowaniu SP3 nie ma panelu administratora w panelu sterowania, z komputerem są różne dziwne problemy, procek się szybciej nagrzewa...
jednym słowem szkodzi zdrowiu komputera, w zupełności odradzam
Po zainstalowaniu SP3 nie ma panelu administratora w panelu sterowania, z komputerem są różne dziwne problemy, procek się szybciej nagrzewa...
jednym słowem szkodzi zdrowiu komputera, w zupełności odradzam
PRzetestowałem SP3 i z przykrością stwierdzam, że jest beznadziejny. Zainstalowałem go wszystko OK, spolszczzony ok. Pierwsze co mnie zaczęło denerwować to, że niektóre rzeczy były po angielsku, ale OK. Potem musiałem przekopiowac pliki z partycji na partycję, ale tutaj bardzo mnie wkurzył SP3. Były tylko same foldery a pliki gdzieś wcięło O_O Sciągnołem 3 rózne programy do odzysku danych ( instalowałem je na pendrive ) i co się okazało: dane są ponadpisywane! NAszczęście to nie byly bardzo ważne pliki, ale wolałem zrobić format, aby pozbyć się doszczętnie SP3
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
Mam aktualnie sp3 i w sumie nie widze jakis popraw...Kiedy ma wyjsc ta finałowa wersja o której mówił Maciek?
Jedynie to Windows XP będzie bardziej stabilny, ale wątpię czy gołym okiem zobaczycie jakieś różnice. Proponuję przeczytać troszkę powyżej post Maćka (wydajność tylko o 10% wzrośnie)