[szukam] tytuł gry - na podst. opisu
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- Następna
Jeśli jest i dwójka to będę musiał jakoś sobie sprawić, bo jedynkę już kupiłem i jestem w trakcie przechodzenia. IMO fabuła mistrzowska w tej grze Naprawdę gram w to z zaciekawieniem. Zassę spolszczenie i wszystko skumam całkowicie
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2008, 17:53 przez Ignac, łącznie zmieniany 1 raz.
[Szukam]Nazwy gry, w ktorej budowalo sie wlasna firme
Witam!
Poszukuję strategicznej gry, w której budowało sie własną firmę od podstaw. W tej grze budowało sie budynki, oraz kopalnie. Trzeba bylo budować tory do przewozu materialow, ale mozna bylo rowniez zbudowac terminal ciezarowek lub lotnisko. Dalo sie ustawiac rok w ktorym mozna bylo grac ( bodajze do 2000 roku ).
W samouczku stawialo sie fabryke przyzadow domowych ( tj. mlotki etc. ) i ferme drobiu.
Jeżeli ktoś zna nazwe tej gry to będe wdzięczny.
PS: Sry za brak ogonkow.
Poszukuję strategicznej gry, w której budowało sie własną firmę od podstaw. W tej grze budowało sie budynki, oraz kopalnie. Trzeba bylo budować tory do przewozu materialow, ale mozna bylo rowniez zbudowac terminal ciezarowek lub lotnisko. Dalo sie ustawiac rok w ktorym mozna bylo grac ( bodajze do 2000 roku ).
W samouczku stawialo sie fabryke przyzadow domowych ( tj. mlotki etc. ) i ferme drobiu.
Jeżeli ktoś zna nazwe tej gry to będe wdzięczny.
PS: Sry za brak ogonkow.
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
Re: [szukam] tytuł gry - na podst. opisu
Strzelam, może:
Transport Giant
LUB/ALBO
Transport Giant: Na Końcu Świata
LUB/ALBO
Traffic Giant
LUB/ALBO
Industry Giant
LUB/ALBO
Industry Giant II
LUB/ALBO
Industry Giant II: 1980 – 2020
Transport Giant
Kod: Zaznacz cały
http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=2248
Transport Giant: Na Końcu Świata
http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=4267
Traffic Giant
http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=81
Industry Giant
http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=347
Industry Giant II
http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=835
Industry Giant II: 1980 – 2020
http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=1904
Ostatnio zmieniony 11 paź 2008, 09:04 przez Horhend, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
O dzięki wielkie.
To Industry Giant II
Inne tytuły też ciekawe. Nie sądziłem, że tak szybko dostane odpowiedź
Witam!
Poszukuje gierki, a raczej symulatora jakby to powiedziec wyjazdów wakacyjnych ^^
Chodzi o to, że np. jade sobie osoboweczką np. nad mo<font color=red><b>ż</b></font>e albo góry i jest symulacja zmęczenia i tankować musze Dobrze by było gdyby była możliwośc zajścia do sklepu podczas postoju na stacji benzynowej
Chodzi mi o coś w stylu hard truck'ow itp tylko ze osobowka i mozna wysiadac z wozu ^^
Czy istnieja taka gra?
Edytuj posty, a nie nadpisuj! MTS
To Industry Giant II
Inne tytuły też ciekawe. Nie sądziłem, że tak szybko dostane odpowiedź
Witam!
Poszukuje gierki, a raczej symulatora jakby to powiedziec wyjazdów wakacyjnych ^^
Chodzi o to, że np. jade sobie osoboweczką np. nad mo<font color=red><b>ż</b></font>e albo góry i jest symulacja zmęczenia i tankować musze Dobrze by było gdyby była możliwośc zajścia do sklepu podczas postoju na stacji benzynowej
Chodzi mi o coś w stylu hard truck'ow itp tylko ze osobowka i mozna wysiadac z wozu ^^
Czy istnieja taka gra?
Edytuj posty, a nie nadpisuj! MTS
Ostatnio zmieniony 26 paź 2008, 17:48 przez Tom, łącznie zmieniany 1 raz.
Tom, Może King Of The Road. Kupujesz samochody stojące na parkingu i jest tez BMW M5 e39 i oczywiscie na icencji. Oprocz tego pare terenówek i cieżarówki.
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=1773
Znam ten tytuł
Nie chodzi to pod XP Mam to, ale pod nazwą Hard Truck 2
Mam nadzieję, że istnieje taka gra ^^
Najbardziej zalezy mi na możliwości wysiadania i wejścia do sklepu na stacji benzynowej ^^
Nie chodzi to pod XP Mam to, ale pod nazwą Hard Truck 2
Mam nadzieję, że istnieje taka gra ^^
Najbardziej zalezy mi na możliwości wysiadania i wejścia do sklepu na stacji benzynowej ^^
To takiej nie ma.
Może ewentualnie dodatek do The Sims 3 w 2010 roku.
Może ewentualnie dodatek do The Sims 3 w 2010 roku.
Wcale ja mam XP i gram.Nie chodzi to pod XP
Ja też mam XP, i chodzi mi HT2, może to dla tego że mam XP Home, a ty jaki masz? Professional?
Mam XP PROF znaczy chodzi gra tylko głosu brak
Ale nie o tym ten temat, a mam już kolejne pytanie
Poszukuje gry do okularów 3d.
Chodzi o to, żeby generowany był taki obraz:
Okulary posiadam tego rodzaju
Czy istnieją takie gry na moją konfiguracje szprzętową?
Intel Celeron 2.6Mhz ( podkręcony do 2,9Mhz)
768 MB RAM
Ati Radeon 9200 128mb
Z góry dzięki
Ale nie o tym ten temat, a mam już kolejne pytanie
Poszukuje gry do okularów 3d.
Chodzi o to, żeby generowany był taki obraz:
Okulary posiadam tego rodzaju
Czy istnieją takie gry na moją konfiguracje szprzętową?
Intel Celeron 2.6Mhz ( podkręcony do 2,9Mhz)
768 MB RAM
Ati Radeon 9200 128mb
Z góry dzięki
Ant, Ja mam Home.
Z tego co pamiętam to Trackmania, ta najnowsza potrafi zrobić to 3D. Ale nie wiem o co w tym chodzi, będziesz widział grę dalej niż monitor może? Mogą być nawet te stare okulary co kiedyś do komiksu Kaczora Donalda dodawali?
Mogą być chyba każde takiego rodzaju. Okulary 3D to okulary 3D.Ant pisze:Mogą być nawet te stare okulary co kiedyś do komiksu Kaczora Donalda dodawali?
Dzięki zobaczę
jakby ktoś znał jeszcze jakieś tytuły to będę wdzięczny,
co do efektu. Efekt jest taki że po prostu niektóre elementy wystają z monitora wrażenie można porównać do takiego jakbys był we wnętrzu gry (wnioskuje to na podstawie filmu który kiedyś oglądałem na moich okularach)
jakby ktoś znał jeszcze jakieś tytuły to będę wdzięczny,
co do efektu. Efekt jest taki że po prostu niektóre elementy wystają z monitora wrażenie można porównać do takiego jakbys był we wnętrzu gry (wnioskuje to na podstawie filmu który kiedyś oglądałem na moich okularach)
I tak po prostu grę odpalasz bez żadnych potężnych kart ani specjalnych monitorów?
Może kiedyś sprawdzę, ale spodziewam się że jest to jedyna taka gra na gogle 3D.
Może kiedyś sprawdzę, ale spodziewam się że jest to jedyna taka gra na gogle 3D.
Ostatnio zmieniony 5 lis 2008, 15:11 przez Ant, łącznie zmieniany 1 raz.
nie spamować! jeszcze jeden post nie na temat i polecą ostrzeżenia.
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Ok, tak jak już kiedyś pisałem (30 sie 2008), poszukuję pewnej starszej gry o wyścigach na latających deskorolkach, i musze wam napisać, że po ciężkich miesiącach patrzenia na tą grę w głowie, w końcu ją znalazłem! TAK! W końcu wiem co to za gra!
"TrickStyle"
No nareszcie po tych długich miesiącach wiem co to za gra... I muszę ją teraz też gdzieś znaleść co graniczy się z cudem...
"TrickStyle"
http://en.wikipedia.org/wiki/Trickstyle
Odp: [szukam] tytuł gry - na podst. opisu
Platforma PC
Firma: niepamiętam
Gatunek: chyba strategia na pewno fantasy
Ogólnie gra polega na konstruowaniu różnych pojazdów pływających latających jeżdżących robi się to na statku "matce"(odpowiednio uzbraja itd.) podczas gry zdobywane są również różnorodne technologie, niedaleka przyszłość chyba jakaś wojna.. występowali także jacyś obcy..
Jednąz misji pamiętam do dzisiaj polegała na przejęciu z jednej bazy wroga transporterem wraku śmigłowca po czym pozyskiwało się możliwość jego konstrukcji.
Firma: niepamiętam
Gatunek: chyba strategia na pewno fantasy
Ogólnie gra polega na konstruowaniu różnych pojazdów pływających latających jeżdżących robi się to na statku "matce"(odpowiednio uzbraja itd.) podczas gry zdobywane są również różnorodne technologie, niedaleka przyszłość chyba jakaś wojna.. występowali także jacyś obcy..
Jednąz misji pamiętam do dzisiaj polegała na przejęciu z jednej bazy wroga transporterem wraku śmigłowca po czym pozyskiwało się możliwość jego konstrukcji.
Jak nazywa się gra z której mają avatary Śledziks i Danielll ? Proszę o pomoc.... szukam tej gry...
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"