Re: Refleksje

Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Forum.
Starych nie ma, bo klimat dzieciarni był/jest czasami nie do zniesienia. W sumie to sam się dziwię, że ze slavoyem tu zaglądamy jeszczeMATchlesS pisze:szkoda tylko, że nie ma już starszych Użytkowników Forum, z którymi pisałem te kilka lat temu...
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Napstera to jeszcze pamietam. Kombinowal we wszystkim co go zaciekawiło no i duuuzo spamował i warny zawsze za to zbierał, a nawet nie ejstem pewien czy i bana nie dostal ;pmad_prince pisze:ale byli Balrog84 Wcielony do woja, Napster, któremu nagle coś odwaliło, Miłosz28, który nie miał czasu,
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Tiaaa... 2 lata... Hymmm... Jaki był powód tego że się tutaj zarejestrowałem? Chyba szukałem spolszczenia do gry, trafiłem na portal24h.pl, oglądałem stronę, jeszcze jakiś PLProjekt był, szukałem spolszczenia i chyba go nie było więc pisałem na forum? Chyba jeszcze pytanie o sprzęt, problemy z plikami, potem rozmowy ogólne o grach...Dołączył(a): 4 maja 2007, 2007 14:19
Tego dnia się zarejestrowałem, czyli stuknęło mi 3 lata na forum.14 maja 2006, 2006 17:52