prośba o wykoananie godła dla mojego plemiona
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- Następna
Odp: prośba o wykoananie godła dla mojego plemiona
- Podaj link do fotki !!! - jaką chcesz !!!
Jestem zielony w grach ! ... nie mam bladego pojęcia co pasi ! - ta której użyłem wyskoczyła w Google !
PROSIŁEM - NIE SPAMUJ !
Jestem zielony w grach ! ... nie mam bladego pojęcia co pasi ! - ta której użyłem wyskoczyła w Google !
PROSIŁEM - NIE SPAMUJ !
@sebo : używaj kropek, przecinków i innych znaków interpunkcyjnych. Używaj opcji "edytuj" - nie pisz kilku postów pod rząd. Nie idź na łatwiznę: chcesz, aby ktoś coś dla Ciebie zrobił, to chociaż rusz (cenzura) i podeślij materiały. Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
http://imageshack.us/photo/my-images/72/raven2o.jpg/
A tekst taki jak mówiłem może być pod spodem.
A tekst taki jak mówiłem może być pod spodem.
Daj inną - dużą !
Na tej kiepsko wychodzi .
Na tej kiepsko wychodzi .
Ten zielony będzie , tylko znajdę jak on się nazywa , muszę mieć większą fotkę aby było ok.
HULK - ale inny ten Twój był ....
HULK - ale inny ten Twój był ....
Jak nie bedzie dlugo odpisywal to znak ze rodzice go nakryli. Heheh, podoba mi sie ta rozmowa:)
Fajny gif ale ma 150kbyte a max 120 może być .
Nic o tym wcześniej nie pisałeś !!! - szanuj czas innych jak chcesz być sam szanowany - to porada na przyszłość .sebo pisze:Fajny gif ale ma 150kbyte a max 120 może być .
109,9 kb - urwałem szerokość do 250px
"Niemęcz" mnie więcej hi hi hi , jestem cienki bolek w grafice i nie lubię się nią bawić .
Do stworzenia tych gifów użyłem
- PhotoFiltre - aby wykonać napis , dopasować wymiary pojedyńczych klatek i zapisać je jako format gif
- UnFREEz - aby połączyć pojedyńcze klatki gif w animację gif - klatki mają być tych samych rozmiarów .
Pozdrawiam
Za to ci sie piwo nalezy. Ale uzytkownik chyba niepelnoletni to nigdzie nie kupi:P
bartek2903 pisze:Za to ci sie piwo nalezy. Ale uzytkownik chyba niepelnoletni to nigdzie nie kupi:P
Re
- Fachowiec i tak mnie za to wyśmieje - chyba że prawdziwe intencje tej pomocy załapie .
Grafika to tylko tło .... mojej dla niego pomocy .
Spójrz w mój podpis - ja agresywnych ... tylko nie lubię .
Teraz mnie celnie "zdjąłeś" - rzadko pijam vódkę - małpiego rozumu dostaję - piwo natomiast działa na mnie super , jestem po nim niegroźny
Na poważnie - ja taki po prostu jestem , mnie też kiedyś pomagano i spłacam tylko dług !!!
- Ktoś kto mnie uczył powiedział kiedyś podczas domowej porady >>> Podasz dalej - i to czynię - PROSTE
Co nie znaczy że nie dojadę go jak mi za paznokieć wejdzie
Nie za bardzo się boję tego zielonego pakera
Ja mam znajomości w mieście więc jak nie wiesz to mie mów, ok?.Za to ci sie piwo nalezy. Ale uzytkownik chyba niepelnoletni to nigdzie nie kupi:P
:zdrowko
Thx wielkie DG1966
Ja wiem ze teraz piwo dla 15latka to pikus( nie mowie ze tyle masz) to byla tylko "oficjalna wersja dla mediow", a co ty tam sobie robisz na boku to twoja sprawa. Pozdro.
(w moich wypowiedziach nie ma ani grama zlosliwosci, w internecie jestem potulny jak baranek, w zyciu w sumie tez:)
(w moich wypowiedziach nie ma ani grama zlosliwosci, w internecie jestem potulny jak baranek, w zyciu w sumie tez:)
Spoko Spoko
Myślałem, że to taki żarcik.
Myślałem, że to taki żarcik.
Kod: Zaznacz cały
[url]bialoleka.prisonwars.pl/433438/[/url]
no bo ja niewiem jak wstawić bo to link z prison wars