Re: [Dyskusja] Polski HIP-HOP
Co do magika, to rzeczywiście strata jest, ale nie taka żeby się rozczulać i płakać po nim.Odszedł, co się stało to się nie odstanie. Temat był o zespole Płomień 81 a nie o Kalibrze i Magiku.
Rozmowy o każdej muzyce przy muzyce.
Heh to może zaraz jakiś faj PFK założy o nich temat?YaKuB pisze:Temat był o zespole Płomień 81 a nie o Kalibrze i Magiku
Mniejsza o to. Temat sie rozkreca więc jest ok.YaKuB pisze:Temat był o zespole Płomień 81 a nie o Kalibrze i Magiku.
Może by tak zmienić nazwe tematu z "Płomień 81" na "Hip-hop w Polsce"?Mat pisze:Temat sie rozkreca więc jest ok
W sumie racja...YaKuB pisze:I w temacie o PFK ludzie bedą rozczulać się nad tym, że odszedł Magik, że był taki wielki
To mi się właśnie w tym podoba, i to najbardziej do mnie trafiaYaKuB pisze:o przesłaniu jaka niosła ze sobą ich muzyka i texty oich przyjaciołach i ich historii
Nie może, tylko na pewno, bo rozmowa schodzi już do ogólnego HH a nie do jakiejś jednej grupy. jestem jak najbardziej ZA zmianą tematu na HH w polsce.kuba88pl pisze:Może by tak zmienić nazwe tematu z "Płomień 81" na "Hip-hop w Polsce"?
Wybacz, nie wiedziałem.zetka pisze:jestem kobieta a nie mezczyzna
A skąd to miałem wiedzieć ? pod avatarem nie jest napisana płeć, a do profili użytkowników nie zaglądam, a rzadko tu widzę kobiety:)zetka pisze:wiec chyba napisala bys a nie napisal bys czytac nie umiesz?
Ja nie mogę się z tym zgodzić bo mimo,że tak dużo przeklinają i nie są przeznaczone dla dzieci to ich wulgaryzmy i texty bardziej trafiają do ludzi.Mat pisze: jeśli zespół jest ZBYT wulgarny to jego duży minus.
to ma być hh ?? To jest pioseneczka...hip hopolokuba88pl pisze: Na przykład DKA, nie używa przekleństw i też śpiewa o problemach ludzi.
Wiesz ja się może na H-H nie znam tak doskonale, ale moim zdaniem jest to H-Hstand_up pisze:to ma być hh ??
W Hip-Hopolo masz inne dźwięki, a to że śpiewa w ten a nie w inny sposób to już inna bajka. Jest w muzyce WERBEL i jest giciorstand_up pisze:To jest pioseneczka...hip hopolo
DKA też...stand_up pisze:52 dębiec spiewa o problemach w społeczenstwie....
Wiesz każdy słucha to co lubi i broni tego co lubi.stand_up pisze:Z całym szaczunkiem ale DKa to nie jest raper...