88bonzo pisze:A jeżeli ktoś wyrazi swoją pinię i nie zgadza sie ona z opinią moderatora jest odrazu usuwana
jeszcze nigdy nikomu nie usunąłem postu z tego powodu, że nie zgadzam się z czyimś zdaniem i nie sądze, żeby tak zrobił któryś z moderatorów lub administrator! Nie wiem na podstawie czego wymyśliłeś taką teorie...
88bonzo pisze:Odnosząc się do wypowiedzi Wizard`a (temat o grze Pray)... jeżeli była by obraźliwa, zawierała mase wulgaryzmów to wywalenie jej bym zrozumiał, ale użytkownik ten napisał post poprawną polszczyzną, dobierając kunsztownie słowa, które nikogo nie obrażały, post zawierał jedynie opinie recenzenta na temat gry
a co to? obrońca się znalazł? ten temat nie jest poświęcony opini na temat pracy moderatorów czy administratora, a jeżeli nie odpowiadają Ci moderatorzy, to zgłoś to administratorowi, może przyzna Ci racje. Póki co nie miałem od Niego żadnych zastrzeżeń. A co do usuniętego postu to ja go usunąłem i wiem dobrze co tam pisało, więc nie pisz głupot o jego kunszcie, bo ja już to z autorem wyjaśniłem.
A co do podlizywania się moderatorom... moderatorzy też nie mają 12 lat, żeby można było im się podlizać, więc daruj sobie takie śmieszne komentarze. Jestem w pełni ukształtowany psychicznie i takie zagrywki na mnie nie działają... i nie sądze, żeby działały na któregoś z moich kolegów - moderatorów.
Posty usuwane są wtedy, gdy uważamy że tak należy - to po pierwsze; po drugie - ktoś te posty nam zgłasza, więc nie jesteśmy osamotnieni w naszych decyzjach.
Wystarczy pisać na temat (nie musi być to forma rozprawki - lepiej napisać zwięźle i na temat niż niepotrzebnie "lać wode") i w miare poprawnie gramatycznie (bo o wulgaryzmach i obrażaniu kogoś nie musze chyba wspominać). A druga rzecz: czasem założyciel tematu ma własne wymogi od osób, które się chcą wypowiedzieć w danym temacie - wypadałoby uszanować taką prośbe.