Re: [Zapowiedź] Prince of Persia: Prodigy
Czekamy na dalsze News'y na temat gry ....aha .. no i całe szczęście ze gierka będzie wydana na PC ...
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
Jestem zdziwiony, że tak szybko producenci uwinęli się z robota.Na trzeci kwartał bieżącego roku fiskalnego Ubisoft ustalił termin wydania nowej gry z serii Prince of Persia. Okres ten przypada na trzy ostatnie miesiące roku 2008, więc możemy się spodziewać, że dzieło francuskiego giganta będzie kolejnym, które przystąpi do świątecznej batalii o serca (i pieniądze) klientów.
Zapowiedziana niedawno nowa odsłona serii Prince of Persia wzbudziła sporo zainteresowania wśród fanów przygód Księcia. Tym razem jednak gracze pokierują nową postacią, której głównym celem będzie uratowanie krainy Walled Garden. Twórcy obiecują nieliniową rozgrywkę i nacisk na walki jeden na jednego.
oby tylko to przyspieszenie nie odbiło się na graczach i gra była pełna bugówMATchlesS pisze:Jestem zdziwiony, że tak szybko producenci uwinęli się z robota.
Ale komu to przeszkadza - im szybciej tym lepiej, tym bardziej, że tytuł zapowiada się wyjątkowo.
Dokładnie pośpiech jest najgorszą rzeczą i można przez niego sporo zepsuć. Jak dla mnie to produkcja może trwać trochę dłużej ale za to będziemy mieć grę bez wad.d6mi6n pisze:oby tylko to przyspieszenie nie odbiło się na graczach i gra była pełna bugów
Tak to są szkice, MATchlesS pomylił arty z screenshotami ale niestety jest jeszcze zła wiadomość bo w nowym Prince of Persia twórcy zastosowali cel-shading czyli efekt powodujący, że grafika wygląda jak rysowana ręcznie, choć jest w pełni trójwymiarowa. Było to zastosowanie już w paru grach jak np. XIIIDDragon pisze:ale to są tylko szkice?
A no możliwe, ale kierowałem się tym co napisano na największym polskim portalu o grach:Tak to są szkice, MATchlesS pomylił arty z screenshotami
Kod: Zaznacz cały
http://www.gametrailers.com/player/34501.html
Kod: Zaznacz cały
http://www.gram.pl/art_8QTrHe4_Prince_of_Persia_Prodigy_zapowiedz.html
Na to jeszcze za wcześnie. Cierpliwości...Śledziks pisze:szkoda tylko że to zwykły wyrenderowany filmik a nie grafika z gry
Ktoś sobie to wymyślił - nikt nie jest w stanie podać nawet przybliżonych wymagań w tak wczesnym stanie produkcji.Śledziks pisze:gra będzie miała podobne wymaganie do Assassin's Creed'a
że co?? ja to w POP od 1 - 3 mogłem grać normalnie a tu w 4 sobie nie pogram raczejŚledziks pisze:Gdzieś czytałem że gra będzie miała podobne wymaganie do Assassin's Creed'a