Re: Zdejmij sam Simlock'a za darmo!
Współczuje i powodzenia
Wszystko o telefonach komórkowych GSM.
Mi zależy na zdjęciu simlocka a nie na odblokowaniu. Napisałeś że może przy okazji mi zdejmą...szajba pisze:oni ci odblokują telefonik i może przy okazji zdejmą simlocka.
Masz iść do KOMISU (taki budynek, gdzie siedzi pan i sprzedaje używane telefony)jedrula14 pisze:Mam telefon w simplusie... Mam iść do simplusa??
jedrula14 pisze:Mi zależy na zdjęciu simlocka a nie na odblokowaniu. Napisałeś że może przy okazji mi zdejmą...
jakub1991 pisze:jeżeli masz 14 lat tak jak głosi twój nick to współczuje twoim starym.
To rok urodzenia Takiego nicku nie trzeba zmieniać co roku..jedrula14 pisze:A tak poza tym to ty masz 1991 lat
to jest właśnie komis a nie do salonu plusaMasz iść do KOMISU (taki budynek, gdzie siedzi pan i sprzedaje używane telefony)
Z SE nie ściagniesz simlocka przez kalkulator. Musisz iść do komisu. Zdjęcie to koszt około 10-15złszajba pisze:JeunesseKira, obawiam się ,że to tego telefonu simlocka da się ściągnąć przez kalkulator, tylko przez kabel serwisowy .Więc żaden kalkulator nie będzie miał tego modelu.Taki mi się wydaje.
W programie WorldUnlok 4.4 w strefie Nokia jest podany kod uniwersalny, za pomoca ktorego mozna podobno kasować wszystkie tajne kody. Cytuję: "This code will reset any security code on your phone to one of your choice."fraszek pisze:czy jest szansa, iż w najbliższym czasie generowane kody dla nokii 3100 RH-19 będą działać? Nie tylko ja mam problem z tym telefonem i kodem sądząc po wcześniejszych postach.
Czy jak już wpiszę kody +7# , +1#, +5# mam wpisywać jakiś kolejny kod czy to już koniec?
Inaczej: kod zabezpieczający telefonu. W nokiach standardowy to: 12345tjako pisze:security code