[problem] niska wydajność mojego komputera w grach

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

wolek850

Awatar użytkownika

Topic author

Początkujący

Post autor: wolek850 » 5 cze 2009, 21:27

Re: [problem] niska wydajność mojego komputera w grach

Sluchaj mazda 6 . Czy ja pisze ze mam mala ilosc FPS w cs 1.6 ? OWSZEM , ale jak sie popatrze na wieksza przestrzen.
Pisze jak byk ze sie nieda odinstalowac dx 10.0 poprzez nakladanie dx 9.0c . Nie pisze ze chcialbym pograc w gta san andreas
na grafice HIGH lecz na LOW poniewaz i tak i tak sie tnie na najmniejszych wymaganiach !!

<<

szalmar

Post autor: szalmar » 6 cze 2009, 00:03

Jak już to szalmar.
wolek850 pisze:Czy ja pisze ze mam mala ilosc FPS w cs 1.6 ? OWSZEM , ale jak sie popatrze na wieksza przestrzen.
I weź zacznij pisać jakoś konkretnie, zrozumiale swoje posty. Mam wrażenie ze masz do wszysktich pretensje, że nie mogą Ci pomoc, ale tak jak napisał to Maciek to Twój problem i chyba owych mieć nie powinieneś, gdyż próbujemy Ci pomoc. I jestem ciekaw, czy zrobiłes chociaż połowę tych rzeczy co Ci poradzono. Mam nadzieję, że tak.
Sorry za Off-top.

Wracajac do tematu, masz może kopie zapasowe, bo przed takimi operacjami powinno sie je robic, nie wiem jak to w XP jest, ale w Viscie takie rzeczy robią mi się automatycznie przed aktualizacją. i jesli aktualizaujesz regularnie system, to może przywróciłbys sobie go do aktualizacji, która była przed zainstalowaniem DX10. Taki jest mój pomysł.
<<

Robin

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: Robin » 2 lip 2009, 16:13

Drogi kolego wolek850.

DirectX 10.0 od Alky Project, to jednym słowem DNO! Sam go instalowałem i skończyło się na reinstalacji systemu. Jeśli nie masz pieniędzy, żeby zapłacić za DirectX Happy Uninstall, no to musisz przeinstalować system. Nawet jeśli użyjesz DirectX Eradicator, to nie będziesz mógł zainstalować DirectX 9.0c. Nie jestem dokładnie pewien ale ten "nieoficjalny" DX10 pod XP blokuje(?) :P możliwość grania. W każdym razie ja tak miałem z: Unreal Tournament 3, Far Cry 2 (czyt. nie włączały się) i tak wymieniać, a opcja Bioshocka "DirectX 10 Detail Surfaces" dalej była niemożliwa do włączenia, więc DX10 nie daje praktycznie nic :)

Pozdro Robin
<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Post autor: Maciek » 2 lip 2009, 16:20

Wczesniej już napisałem:

Czyżbyś próbował modyfikowac sobie jakimiś rosyjskimi patchami system? :mur: W takim razie sam sobie jesteś winny i z pomocą zwróć się do autorów modyfikacji lub do siebie (bo Ty za nią odpowiadasz). Możesz też napisać do Microsoftu, oni dopiero się zdziwią i oczywiście odmówią pomocy! :rotfl:

Więc chyba czas zamknąc ten bezsensowny temat!
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Obrazek
Gdy nie masz argumentów w dyskusji, napisz: "o gustach się nie dyskutuje"