Re: Informacje o 4 EDYCJI strony Portal24h.pl
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Vortalu.
WID - When it's done!CyC pisze:Moge wiedzieć dokładniej, kiedy zostanie zrobiona 4 edycja?
Wtedy kiedy będzie zrobioneCyC pisze:Maciek, a kiedy będzie "WID"
przecież, nie przeszkadza to w przeglądzie strony a po za tym możesz zablokować wyskakujące reklamy...weż wywal ten pasek z niewidoczną ściągą UV
Albo wydaje na browary .Yakoob pisze:za te reklamy maciek dostaję pieniądze na utrzymanie portalu
kurczę, wypali czy nie ? dziś jest 27 kwiecień, do 1 maja zostało 3 dni, czy maciek zdąży ? myślę, że tak, narazie o niczym nie mówi bo to ma być niespodziankaMaciek pisze:Przed majem planuję się wyrobić.
Yakoob pisze:kurczę, wypali czy nie ? dziś jest 27 kwiecień, do 1 maja zostało 3 dni, czy maciek zdąży ? myślę, że tak, narazie o niczym nie mówi bo to ma być niespodziankaMaciek pisze:Przed majem planuję się wyrobić.
Nie chcę się nikomu narażać, ale myślę, ża coś się za tym kryje... Patrz: i coś jeszcze...Maciek pisze:Jeszcze w tym tygodniu powinno być spolszczenie do PES5 na www.Portal24h.pl i coś jeszcze...
"plaunuję" czyli może być obsuwaMaciek pisze:Przed majem planuję się wyrobić.
Po opublikowaniu nowej wersji strony Portal24h.pl kupię komercyjną templatkę za "tę kasę na browary"Probol pisze:Albo wydaje na browary
Wypaliło!Yakoob pisze:kurczę, wypali czy nie ? dziś jest 27 kwiecień, do 1 maja zostało 3 dni
.. no i się kryło ;-)Ebon pisze:ale myślę, ża coś się za tym kryje...
Fakt - poprawiłem na mniejszą.pit1000 pisze:Estetyka
.. Ta scionka duża w liscie alfabetu
Ciekawostka:Ramiro Cruz pisze:Wygląd stronki super wydaje mi sie że szybciej chodzi