Re: [dyskusja] czy dużo "dają" sterydy?

Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Mylisz się...Capon pisze:O ile się nie mylę to tego można się nauczyć tylko w klasztorze shaolin albo ewentualnie w USA(ale to też na pewno nie będzie prawdziwe orginalne Kung-Fu)
Nie prowokuj niepotrzebnych kłótni.stachu pisze:Capon, może on se to nazwał kung-fua to może jest tylko bezsensowne wymachiwanie kończynami
![]()
No tutaj chyba tak nie jest bo już są takie niby szkółki Kung-Fu ale to nie jest w 100% to co dostajesz tam w tych klasztorach.2. O ile się nie mylę to tego można się nauczyć tylko w klasztorze shaolin albo ewentualnie w USA(ale to też na pewno nie będzie prawdziwe orginalne Kung-Fu)
... które w wielu sytuacjach potrafi uratować, np: życie.stachu pisze:to może jest tylko bezsensowne wymachiwanie kończynami
To zależy czy trenujesz czy tylko mówisz na forum, że trenujeszMATchlesS pisze:stachu napisał/a:
to może jest tylko bezsensowne wymachiwanie kończynami
... które w wielu sytuacjach potrafi uratować, np: życie.
Ja tam nie lubię za bardzo innych krytykować ja tylko wyrażam swoje zdanie na ten tematMATchlesS pisze:Niektórzy krytykują, a zapewne są obleśnymi grubaskami, którzy nie dają rady zrobić 15 pompek jedną serią i nie umieją kopnąć piłki. Za to w gębie są mocni, bo krytykują od lat.
Kod: Zaznacz cały
http://www.ekulturystyka.info/?q=metanabol
Kod: Zaznacz cały
http://www.fotka.pl/profil/radon10/
No widzisz... potrzeba Ci teraz coraz mocniejszych środków, bo "zwykła" kreatynina już nie wystarcza... Typowy objaw uzależnieniamaciek120 pisze:Bo treaz bym chciał cykl na czym mocnym bo kreatyna jest nudna juz i nie dziala tak jak za pierwszym razem.
Własnie tez to zauważyłem ze im wiecej masy miesniowej tym wieksze dopalacze musze brac.Typowy objaw uzależnienia
A białko brałnie brał niedozwolonych środków dopingujących
Moim zdaniem powinien trafić do nowo otwartego działu: ,,Przychodnia lekarska"...Capon pisze:moim zdaniem temat ten powinien już trafić do śmietnika.
maciek120 pisze:Jednak sportowcą lato nie sprzyja zbytecznie,ponieważ gdy jest 30 stopni celcjusza nasz organizm odwadnia sie i w ten sposob "kurczą" sie mięśnie z powodu właśnie utraty wody(jak wiecie mięsień to chyba 30% wody).
Ale uprawiam sport. Z jego tekstu wynika, że podczas lata jak uprawiamy sport to nasz organizm się odwadnia. A jeszcze nigdy nie widziałem, że ktoś przychodzi do domu po grze np. w piłkę nożną i szama jakieś piguły żeby się nie odwodnił.welll1 pisze:Robertinho masz 14 lat i nie chodzisz na silke wiec nie ma ci sie co odwadniac.
Kuzyn zaczynał ćwiczenia na siłowni w wieku 12 lat... . I nie jest napakowanym kolesiem tylko robi to regularnie bo nie chciał być tak mocno napakowanym.welll1 pisze:Robertinho masz 14 lat i nie chodzisz na silke