I co sie cieszysz głupkowato ze mnie,skoro jestes taki GIT to wytłumacz mi a nie roftlujesz mi tutaj.
Ej, ej - spoko, bo wybuchniesz.
Nie nawidze wysmiewania sie ze mnie !
O, myślałem, że się już do tego przyzwyczaiłeś...
globus pisze:Jak w NFSU bedzie sie przewozic towar za kase, to dajesz mi 100zł
Nie no jasne, masz moje słowo.
Zresztą kto powiedział, że (nie) będziemy przewozić jakiegoś towaru za kasę? Chyba źle zinterpretowaliście ten uśmieszek.
globus pisze:Własnie ogloądnęłem Transportera 2 i nie rozumiem porównywania NFS Undercover do tego filmu bo tu chodzi o porwanie dziecka i szofera a taki NFSU ma nie byc.
Dlaczego ma nie być taki? Bo Tobie się nie podoba? Właśnie, że szoferem będziesz, nie trzeba zawsze się ścigać z innymi.
Przecież wiadomo, że nie będziemy jeździć z Japonką w bagażniku (w sumie kto wie...). Chyba chodzi o dostarczenie jakieś normalniejszej przesyłki i...
Delacroix pisze:W Transporterze w ogóle nie chodziło o branie udziału w żadnych wyścigach
... to nie koniecznie biorąc udział w wyścigu, tylko w próbie czasowej po mieście (wiecie, będzie miasto i takie tam) - dojedź z przesyłką na czas itp. To już przypomina film w pewnym sensie, prawda?
"Gra będzie nosić tytuł Need For Speed: Undercover, a jej główną zaletą mają być misje
przywodzące na myśl film The Transporter."
"
Nie wszystkie misje będą polegały na tym, by wjechać na metę na pierwszym miejscu."
Myślałem, że wiecie, że
nowy Need for Speed to nie tylko wyścigi z innymi kierowcami (tak, tak
Delacroix, to do Ciebie
).
Porównanie do filmu jest tu luźniejsze niż Ci się wydaje,
maćku120 - jeszcze raz, misje będą
przypominać te z filmu (tj. przewiezienie przesyłki), a nie będą takie same. Wystarczy prześledzić newsy o nowym Need for Speedzie...
Zresztą sam bohater - policjant działający pod przykrywką - daje do myślenia...
Sorry, że się czasem powtarzam, ale post pisany na szybko.