Re: Propozycje !

Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Vortalu.
Więc zrezygnuj z marzeń bo go na 101% nie będzieJa bym chciał że by był na forum ShoutBox co wy na to ?
Taka jest po prostu Admina, że nie będzie Shoutboxa i już. Nie masz na co liczyć. Uszanuj wolę Admina i nie płacz....Feniks pisze:dlaczego na wielu stronach jest
dlaczego na wielu stronach jest
Jeżeli inni lubią "jeść ze śmietnika" to ja im przecież nie będę tego bronił! Ja nie lubię grzebać po smietnikach...Feniks pisze:Ja bym chciał że by był na forum ShoutBox co wy na to ?
Nie musisz szanowac mojej woli bo czy Ty się ze mną zgadzasz czy nie to i tak JA mam tu ostateczne zdanie, a Ty nie masz w ogóle zdania (bo rację zawsze się uzasadnia a Ty tego nie zrobiłeś)YaKuB pisze:Uszanuj wolę Admina
Wiem skad ta propozycja. Na forum Napstera byles? Tam w Shutboxie co drugie zdanie to Yo Siemka ziomy. Tyle. Niezbyt mi sie to podoba, syf zdeka. I lepiej zeby tu takiego czegos nie bylo.Maciek pisze:Ja bym chciał że by był na forum ShoutBox co wy na to ?
Ale, o jaką twórczość Ci chodzi ? Texty piosenek,wiersze,robienie grafiki ???Feniks pisze:Nasz twórczość zamieszczaliśmy by tam nasą twórczość
od 200 czego? postów,lat,pobytu na forum ???Feniks pisze:od 200
Wg mnie jest to bez sensu, ludzie zaczęli by się wywyższać i chwalic sie ze mają większe prawa...Feniks pisze:Zrobić że jest grupa od 200 pracownik a od 350 Vip 500 Cyber Vip.
Patrz na post Jacka 14,zezol pisze:powiesz mi dlaczego NIE