Re: [galeria] Śledziks
Na razie będę sie powstrzymywał z nowymi pracami. Co o tym myślicie?
Dla tych, którzy interesują się grafiką komputerową (Corel, Photoshop, Ilustrator, 3D Studio...)
Mi podoba się - IMO ładniejsza niż te z orkiem z World of Warcraft. Tło bardzo dobre, napis również bardzo dobrze dobrany.Śledziks pisze:Co o tym myślicie?
Chciałbym mieć takie zmartwienia...Śledziks pisze:siedzę w domu cały czas i sie nudzę
Miła niespodzianka dziękiMATchlesS pisze:9+/10.
Ok dzięki za radę i tak zrobię postaram się żeby następna praca jaką zrobię była najlepsza nawet jakbym miał siedzieć cały dzieńbartekmp pisze:Nie rób tyle sigów w takim tempie, bo widać, że mocno się obniżyłeś z ocenami (u mnie). Nawet jeśli masz cały dzień wolny, to staraj się dopieszczać każdy szczegół w obrazku (jednym), choćby miało ci to cały dzień zająć. Weź se to do serca Śledziks .
To jest twoja najlepsza.Drugą pracę właśnie zrobiłem, tak jak obiecywałem praca powstawała długo chyba pierwszy raz tak długo prace robiłem myślę że to może być jedna z moich najlepszych
To też był Twój 666 post zaczynam się ciebie bać a tak na serio to dzięki za taką ocenę. Co do pierwszej pracy to mówiłem, że dalej nie wiem co w niej jeszcze zrobić i wiem, że jest trochę za pusto, ale trudno. Czekam na kolejne komentarzebartekmp pisze:(Ocena w skali mojej pani od angola)
11/10