Re: [galeria] Śledziks

Na razie będę sie powstrzymywał z nowymi pracami. Co o tym myślicie?

Dla tych, którzy interesują się grafiką komputerową (Corel, Photoshop, Ilustrator, 3D Studio...)
Mi podoba się - IMO ładniejsza niż te z orkiem z World of Warcraft. Tło bardzo dobre, napis również bardzo dobrze dobrany.Śledziks pisze:Co o tym myślicie?
Chciałbym mieć takie zmartwienia...Śledziks pisze:siedzę w domu cały czas i sie nudzę
Miła niespodzianka dziękiMATchlesS pisze:9+/10.
Ok dzięki za radę i tak zrobię postaram się żeby następna praca jaką zrobię była najlepsza nawet jakbym miał siedzieć cały dzieńbartekmp pisze:Nie rób tyle sigów w takim tempie, bo widać, że mocno się obniżyłeś z ocenami (u mnie). Nawet jeśli masz cały dzień wolny, to staraj się dopieszczać każdy szczegół w obrazku (jednym), choćby miało ci to cały dzień zająć. Weź se to do serca Śledziks.
To jest twoja najlepsza.Drugą pracę właśnie zrobiłem, tak jak obiecywałem praca powstawała długo chyba pierwszy raz tak długo prace robiłemmyślę że to może być jedna z moich najlepszych
To też był Twój 666 post zaczynam się ciebie baćbartekmp pisze:(Ocena w skali mojej pani od angola)
11/10