[Posiadam] Spolszczenie Alice: Madness Returns
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
Re: [Posiadam] Spolszczenie Alice: Madness Returns
Spolszczenie będzie jednak ważyć ok. 100MB
Zgromadziłem wszystkie pliki w jednym miejscu i mnie to pozytywnie zaskoczyło
Zgromadziłem wszystkie pliki w jednym miejscu i mnie to pozytywnie zaskoczyło
Będzie ważyć tylko około 100MB? Przecież poprzednie z 1 chapterem ważyło chyba 1GB albo coś koło tego prawda? W każdym razie bardzo dobra wiadomość ;D
Jak już mi na to zwróciłeś uwagę, to zrobiłem reinstalacje i rzeczywiście teraz spolszczony 1 chapter waży 700 MB.
Musiałem mieć jakieś wybrakowane pliki O.O
Musiałem mieć jakieś wybrakowane pliki O.O
Oj no to jednak będzie coś około 3GB,ale do czasu ukończenia i testowania pewnie uda się coś wymyślić z tym hostingiem.
Kwestia już rozwiązana
Jak coś, to właśnie odesłałam pliki z rozdziału czwartego do korekty, więc powoli biorę się za piąty
Hejka!
Chciałem tylko powiedzieć jak bardzo się cieszę, że nadal pracujecie nad tym spolszczeniem. Naprawdę doceniam waszą pracę, wysiłek jaki w to wkładacie oraz czas jaki poświęcacie!
Chciałem tylko powiedzieć jak bardzo się cieszę, że nadal pracujecie nad tym spolszczeniem. Naprawdę doceniam waszą pracę, wysiłek jaki w to wkładacie oraz czas jaki poświęcacie!
Oo już bierzesz się za piąty? Trzeba przyznać dobrze Ci to idzie Może (a przynajmniej mam taką nadzieję) spolszczenie będzie dostępne szybciej niż było planowane? Chociaż z drugiej strony wiem,że trzeba to jeszcze przetestować i wgl posprawdzać,ale mimo to dalej mam taką nadzieję.
Wcześniej nie będzie (później też nie)
EDIT: Już nieważne
I jak idą prace nad tłumaczeniem itd? Bo od paru dni cisza,nie wiadomo co się z Wami dzieje
No jeżeli nikt nie ma żadnych pytań, to po co mamy pisać?
Cały czas pracujemy nad spolszczeniem, a jeżeli coś się zmieni to damy znać
(A na pierwszej stronie masz odnośnik do postępu prac)
Cały czas pracujemy nad spolszczeniem, a jeżeli coś się zmieni to damy znać
(A na pierwszej stronie masz odnośnik do postępu prac)
Informacji nie było, bo przez trzy dni siedziałam u siostry i jeszcze na dodatek rozpętał się sezon burz, więc nie mogłam używać wtedy kompa. No i były pewne zawirowania i sztormy, ale już jestem przy suchym lądzie i wszystko się układa
Powiem, że mam przetłumaczone niemal półtora pliku z czterech jakie są w rozdziale. Dzisiaj wieczór posiedzę jeszcze nad nimi. Jutro niestety muszę oddaję komputer do serwisu, więc pewnie będzie to kolejny dzień obsuwy. Ale spokojnie, tłumaczenie jest na wykończeniu i na 99% wyjdzie najpóźniej pod koniec wakacji
Bądźcie cierpliwi
Powiem, że mam przetłumaczone niemal półtora pliku z czterech jakie są w rozdziale. Dzisiaj wieczór posiedzę jeszcze nad nimi. Jutro niestety muszę oddaję komputer do serwisu, więc pewnie będzie to kolejny dzień obsuwy. Ale spokojnie, tłumaczenie jest na wykończeniu i na 99% wyjdzie najpóźniej pod koniec wakacji
Bądźcie cierpliwi
Regis dzięki za info,już oblukałem to co mówiłeś i ciesze się,że cały czas to idzie do przodu.Hmm więc nie tylko u mnie ostatnimi czasy było burzowo,no ale z dnia na dzień (przynajmniej u mnie) coraz lepiej 4-5 dni już burzy nie uświadczyłem ;p A tak btw. Twoje określenie Treter od razu mi się skojarzyło z najnowszą książką Andrzeja Sapkowskiego "Wiedźmin Sezon Burz"
A przyznać trzeba, że zacne to opowiadanie
Och, Hajto, bo najpierw był sezon burz (Ja też lubię Sapkowskiego, a co! ), a potem komplikacje i dziwne akcje. Ale już wszystko pod kontrolą. Dzisiaj oddaję laptopa do serwisu, bo coś mi w nim trzeszczy i zawodzi, a wolałabym żeby nie wybuchł mi w twarz
Tak więc pojutrze jakoś go odzyskam, a wtedy! Wtedy mam ambicję w tydzień skończyć rozdziały i w końcu przetłumaczyć do końca pliki menu
Będzie dobrze!
Ahoj, do następnej informacji!
Tak więc pojutrze jakoś go odzyskam, a wtedy! Wtedy mam ambicję w tydzień skończyć rozdziały i w końcu przetłumaczyć do końca pliki menu
Będzie dobrze!
Ahoj, do następnej informacji!
Haha no zawsze lepiej sprawdzić co tam w nim siedzi żeby się tam czasem coś nie popsuło,ale podałaś tu bardzo miłą dla oczu informację o tym,że w tydzień postarasz się to zrobić Także czekam na następne informacje dotyczące przebiegu prac nad spolszczeniem i życzę jeszcze miłej pracy
EDIT:
Hej! Miałam małe problemy z laptopem i kilka zawalających terminarz spraw, ale z przyjemnością donoszę, że skończyłam dialogi z rozdziału piątego i szóstego. I jako dodatek pliczek zagadek z Pokoju Raduli (wiedzieliście, że radula to ta taka śmieszna tarka, którą ślimak ma na brzuszku? Człowiek całe życie się uczy ) i jeden wielki plik z wspomnieniami i animacjami papierowymi.
Z tego co wiem, czcionki także są na wykończeniu. To już niemal koniec! Zostało kilka pomniejszych spraw do przetłumaczenia, spróbuję uwinąć się szybko z nimi
A jak ktoś jest ciekawy co mi jeszcze zostało:
-dziwne urywki z gazet (epitafium chyba?) (napoczęte)<- Pamięta to ktoś z gry? Nie mogę ich umiejscowić...
-Almanach postaci i stworów (napoczęty)
-Historia Alice
Jadę z tym koksem
Hej! Miałam małe problemy z laptopem i kilka zawalających terminarz spraw, ale z przyjemnością donoszę, że skończyłam dialogi z rozdziału piątego i szóstego. I jako dodatek pliczek zagadek z Pokoju Raduli (wiedzieliście, że radula to ta taka śmieszna tarka, którą ślimak ma na brzuszku? Człowiek całe życie się uczy ) i jeden wielki plik z wspomnieniami i animacjami papierowymi.
Z tego co wiem, czcionki także są na wykończeniu. To już niemal koniec! Zostało kilka pomniejszych spraw do przetłumaczenia, spróbuję uwinąć się szybko z nimi
A jak ktoś jest ciekawy co mi jeszcze zostało:
-dziwne urywki z gazet (epitafium chyba?) (napoczęte)<- Pamięta to ktoś z gry? Nie mogę ich umiejscowić...
-Almanach postaci i stworów (napoczęty)
-Historia Alice
Jadę z tym koksem
Oj a co mu się tam stało? No przecież wszyscy rozumiemy,że masz prywatne życie i nikt nie wymaga żebyś przy tym 24/7 siedziała Według mnie to i tak sprawnie Ci to idzie. A co do tej tarki na brzuchu ślimaka to nie wiedziałem :p Oo właśnie miałem też pytać czy to o potworach też zamierzasz tłumaczyć,ale widzę że już jest odpowiedź. Ale tych urywków z gazet czy co to tam jest to osobiście nie kojarzę o co to chodzi,czy to to co w możemy zobaczyć w domu zaraz po wizycie u doktora? Tam jakaś gazeta leżała z tego co pamiętam.