[szukam] spolszczenie Scarface
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
prosiłbym o zamieszczenie lub wyciągnięcie plików z polskiej wersji gry bo taka ukazała się chwile temu a spolszczenia nie ma
Re: [szukam] spolszczenie Scarface
święte słowa tylko nie wiadomo czy ktoś w ogóle posiada tę grę ale znając życie to tak właśnie jest ze ktoś ma ją na pewno więc niech się ujawni i pomoże w potrzebie
Posiadam Polską wersję Scarface. Niestety katalog zawiera tylko kilka plików o dużych rozmiarach. Tak na marginesie, zauważyłem, że w necie już krąży wersja PL
W sklepie . 49.90 do 21 stycznia.
Stara cena 99zł na gram.pl 80 w wirtualnych. (teraz musisz szukać w promocji -50%)
jak ktoś wie które to pliki to je upnę tez mam juz polską wersję:P
Wysłałem potrzebne informacje do autora na PW
trinyty23--> Samych plików nie opłaca się wrzucać, ponieważ zbyt dużo zajmują
a słyszałeś o takim pakerze jak kgb który potrafi spakować mawet 500 mb do 1,4 mb ?Danio pisze:Wysłałem potrzebne informacje do autora na PW
Nie słyszałem, może podasz mi linka
Danio pisze:Nie słyszałem, może podasz mi linka
proszę uprzejmie tylko po angielsku jest
http://kgbarchiver.net/
niech ktoś wrzuci na rapida spolszczenie do tej gierki pozdro
jak ktoś powie które pliki odpowiadają za napisy to wrzuce te pliki
sprawdz tam gdzie jest folder odpowiadający za jezyk w grze i poszukaj może bedzie pisało ze nie które pliki sa pl ale postaraj sie bo bardzo mi na spolszczeniu zalerzy pozdro:)
da ktos te spolszczenie
i co z tym spolszczeniem nigdzie na necie tez go nie można dostać;/;/
Nie można dostać bo nie ma jak wyciągnąć polskich napisów.chilid pisze: i co z tym spolszczeniem nigdzie na necie tez go nie można dostać;/;/
Tak wygląda katalog po zainstalowaniu polskiej wersji Scarface: Człowiek z blizną.
No i jak i z czego tu wyciągać?
Ostatnio zmieniony 25 lut 2007, 22:44 przez Horhend, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
Wszystkie teksty są w pliku "cement.rcf". Wyciągniecie odpowiednich rzeczy z niego jest zbyt skomplikowane
Tak więc drodzy "Forumowicze", widać, że Danio, potwierdza przypuszczenia,Danio pisze:Wszystkie teksty są w pliku "cement.rcf".
Wyciągniecie odpowiednich rzeczy z niego jest zbyt skomplikowane
iż SPOLSZCZENIA NIE MA I RACZEJ NIE BĘDZIE (na 99,9%)!
Zostaje stary sprawdzony sposób: udać się do sklepu i zakupić
ORYGINALNĄ POLSKĄ WERSJĘ GRY !
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,
Wszystko sie da zrobic tylko niektorym nie chce sie jak dorwe wersje PL to bedzie spolszczenie ..gdzies..na necie...
A tak na marginesie - wszystkie teksty, czcionki itp. sa w plikach *.rcf (czy jakos tak bo juz nie pamietam) - wyrwac da sie bo sa narzedzia
Pozdrawiam
A tak na marginesie - wszystkie teksty, czcionki itp. sa w plikach *.rcf (czy jakos tak bo juz nie pamietam) - wyrwac da sie bo sa narzedzia
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 4 mar 2007, 11:59 przez undying, łącznie zmieniany 1 raz.
Posiadam już spolszczenie do Scarface ! Do zainstalowania spolszczenia bedzie ppotrzeba ponad 2 gb wolnego miejsca na dysku ,no i spolszczenie jak narazie jest jako wersja robocza - nie daje gwarancji ze dziala na 100%(u mnie dziala) ! Wstawie za około 2h . . .