[szukam] spolsczenie do Total Overdose
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Re: [szukam] spolsczenie do Total Overdose
Jesli dobrze mniemam to nie wyszła wersja PL, wcale.
co nieoznacza że niemożna by sie zając spolszczeniem nieoficjalnie tak jak ma to miejsce w przypadku innych ciekawych tytułów
Gra została wydana po angielsku, ponieważ CDP nie uzyskało zgody od producenta na polonizację. Jestem w PLProjekt i mam zająć się tą grą. Nikt do tej pory nie przetłumaczył gry, ponieważ nie wiedzą jak się dostać do plików. A ja wiem i dlatego niedługo zacznę z ekipą polonizację
Sam staram się to rozgryźć ;] Zobaczymy co z tego dalej wyjdzie. Problem jest w tym, jak dojść do ukrytych ścieżek... Na weekend będę miał więcej wolnego czasu to posprawdzam kilka rzeczy
Danio pisze:Gra została wydana po angielsku, ponieważ CDP nie uzyskało zgody od producenta na polonizację. Jestem w PLProjekt i mam zająć się tą grą. Nikt do tej pory nie przetłumaczył gry, ponieważ nie wiedzą jak się dostać do plików. A ja wiem i dlatego niedługo zacznę z ekipą polonizację
Minęło ponad pół roku, Danio nadal pracuje nad spolszczeniem...Danio pisze:Sam staram się to rozgryźć ;] Zobaczymy co z tego dalej wyjdzie. Problem jest w tym, jak dojść do ukrytych ścieżek... Na weekend będę miał więcej wolnego czasu to posprawdzam kilka rzeczy
Odświeżam ten wątek, gdyż bardzo mi zależy na tym spolszczeniu - czekam na odpowiedź (głównie ze strony ciągle pracującego Danio... )
Ostatnio zmieniony 24 lip 2007, 21:13 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
i co jest spolszczenie?
AMD Athlon 64 3200+, 1,5GB DDR II 533mhz, Giga-B 9600GT 512mb DDR III/250bit, Dysk WD 160 GB, Pł.Główna Gigabyte M55S-S3, Windows Xp SP 2