[szukam] kod seryjny do dead to rights 2
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
witam, mam oryginalną grę Dead to Rights 2 i gdzieś mi się zapodziała książeczka na której napisany był serial, bo ja tak robię że nie które książeczki wyjmuje z gier bo np za dużo ich tam jest itd... i musiałem przez przypadek wyjąć tą z serialem, i nie mogę jej znaleźć przysięgam że grę mam oryginalną, mógłbym zrobić zdjęcie ale moja komórka nie ma aparatu
Re: [szukam] kod seryjny do dead to rights 2
Taaaaa jasne i mamy w ten kit uwieżyć??? zadzwoń do obsługi niech ci dadzą nowy albo GOOGLE.pl
Ostatnio zmieniony 24 lut 2007, 22:52 przez roma, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tam uwierzyłem w to, że Mr. Szpon zasługuje na pewien prezent, który też dostał.
EDIT: On mówi prawdę, Roma. Gra zabezpieczona StarForce. w temacie AntiStarForce wkrótce link do cracka się pojawi. Poprosiłem Maćka o usunięcie warna.
EDIT: On mówi prawdę, Roma. Gra zabezpieczona StarForce. w temacie AntiStarForce wkrótce link do cracka się pojawi. Poprosiłem Maćka o usunięcie warna.
Ostatnio zmieniony 25 lut 2007, 00:29 przez Delacroix, łącznie zmieniany 1 raz.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Delacroix pisze:Ja tam uwierzyłem w to, że Mr. Szpon zasługuje na pewien prezent, który też dostał.
Spoko.Sorka za zamieszanie i przepraszam za OT