Problem z logowaniem windowsa po instalacji Dead To Rights 2
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
Mam problem z tą grą, a mianowicie gdy zainstaluję Net Frameworka 1.1 na zinstalowaną grę (ona go wymaga bo mam wersję gry z Cd-Action) to mam potem problemy z logowaniem na kompie. Moglibyście mi pomóc ? Żeby nie było niedomówień pytałem na forum cd-a ale nikt mi nie odpowiedział, więc liczę na was.Pomóżcie ta gra jest tak wkurzająca że aż chcę się w nią popykać
Ostatnio zmieniony 27 lut 2007, 17:16 przez jack ryan, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Problem z logowaniem windowsa po instalacji Dead To Rights 2
Sprecyzuj temat. Masz 24 godziny.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Możesz precyzować o co ci chodzi??jack ryan pisze:to mam potem problemy z logowaniem na kompie
Domyślam się że do tej pory korzystałeś z jednego konta a teraz musisz podczas startu wybierać to jedno... albo masz jakieś dodatkowe. Spróbuj je usunąć.
Napisz prosze dokładnie o co ci chodzi. Jeśli dzieje się tak jak napisałem na początku to wiem jak to rozwiązać
Trafiłeś w sedno. Mam włączoną opcję logowania bezpośredniego i własnie po instalacji zarównio gry jak i net frameworka 1.1 karze właśnie mi wybierać te konto a następnie wpisywać hasło i dopiero po zastosowaniu tychże środków komp dzaiała dalej normalnie. I tu moje pytanie co można z tym fantem zrobić (reinstalka windy odpada).Iwan pisze:Domyślam się że do tej pory korzystałeś z jednego konta a teraz musisz podczas startu wybierać to jedno...
Jasne, że odpada robisz tak Start--->Panel Sterowania--->Konta Użytkowników i tam gdzie jest Wybierz zadanie weź Zmień sposób logowania lub wylogowywania użytkowników i tam odznacz Uzyj ekranu powitalnego
Ostatnio zmieniony 27 lut 2007, 13:31 przez roma, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiecie kompa mam już dłuższy czas ale w systemie trochę sie boję grzebać bo nie jestem aż tak obcykany i nie chcę n iczego sobie schrzanić.
Ostatnio zmieniony 27 lut 2007, 13:48 przez jack ryan, łącznie zmieniany 1 raz.
siemka jack ryan
otwórz sobie panel sterowania i tam masz konta użytkowników otwórz je tam będziesz miał trzy konta jedno twoje (z nazwą jaką podałeś podczas instalacji XP) drugie to będzie konto o nazwie Gość a trzecie to będzie właśnie konto od Net.Framework kliknij na nie otworzy ci się nowe menu i tam wybierz usuń konto potem klikasz na usuń pliki i usuń konto jeszcze raz no i po problemie a i jeszcze jedno nie martw się tym że usuwasz konto od Net.Framework gra będzie chodzić dalej bez problemu
otwórz sobie panel sterowania i tam masz konta użytkowników otwórz je tam będziesz miał trzy konta jedno twoje (z nazwą jaką podałeś podczas instalacji XP) drugie to będzie konto o nazwie Gość a trzecie to będzie właśnie konto od Net.Framework kliknij na nie otworzy ci się nowe menu i tam wybierz usuń konto potem klikasz na usuń pliki i usuń konto jeszcze raz no i po problemie a i jeszcze jedno nie martw się tym że usuwasz konto od Net.Framework gra będzie chodzić dalej bez problemu
Ostatnio zmieniony 27 lut 2007, 15:46 przez WarAcer, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja ci przypominam, że zostało ci niedużo czsu na sprecyzowanie tematu. Ja NIE rzucam słów na wiatr!
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Spoko Delacroix jak zrobi to co napisałem to będzie i tak koniec tego tematu ja zrozumiałem o co mu chodzi bo miałem ten sam problem tak więc bez nerwów bądźmy
Ja nie jestem nerwowy, tylko stanowczy. Regulamin ma być przestrzegany, albo Jack Ryan dostanie takiego ładnego bonusa.... - DCX
Ja nie jestem nerwowy, tylko stanowczy. Regulamin ma być przestrzegany, albo Jack Ryan dostanie takiego ładnego bonusa.... - DCX
Ostatnio zmieniony 27 lut 2007, 15:54 przez WarAcer, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak zrobi tak jak napisałeś to chyba dalej będzie musiał klikać na to jedno kontoWarAcer pisze:otwórz sobie panel sterowania i tam masz konta użytkowników otwórz je tam będziesz miał trzy konta jedno twoje (z nazwą jaką podałeś podczas instalacji XP) drugie to będzie konto o nazwie Gość a trzecie to będzie właśnie konto od Net.Framework kliknij na nie otworzy ci się nowe menu i tam wybierz usuń konto potem klikasz na usuń pliki i usuń konto jeszcze raz no i po problemie a i jeszcze jedno nie martw się tym że usuwasz konto od Net.Framework gra będzie chodzić dalej bez problemu
Powiecie wreszczcie co mam zrobić z tym kontem bo już sie pogubiłem ?
spróbuj tak jak ja napisałem
Roma jeszcze jedno a czy nadal będę mieć automatyczne logowanie bo w sumie oto głównie mi chodzi i nie chcę bawić się we wciskanie klawiszy przy właczaniu kompa.
Ostatnio zmieniony 27 lut 2007, 17:32 przez jack ryan, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie powinno być,wiem mnie też to wkurzałojack ryan pisze:Roma jeszcze jedno a czy nadal będę miecv automatyczne logowanie bo w sumie oto głównie mi chodzi i nie chcę bawić się ww wciskanie klawiszy przy właczaniu kompa.
Jutro odpowiem czy coś dało dzięki.
Delacroix mam nadzieje że jesteś zadowolony i sorry.
Jest OK. Cały sens w tym punkcie regulaminu jest taki, żeby ktoś widząc sam temat miał już zielone pojęcie co się dzieje. Dlatego tak się tutaj tej zasady pilnuje. - DCX
Delacroix mam nadzieje że jesteś zadowolony i sorry.
Jest OK. Cały sens w tym punkcie regulaminu jest taki, żeby ktoś widząc sam temat miał już zielone pojęcie co się dzieje. Dlatego tak się tutaj tej zasady pilnuje. - DCX
Ostatnio zmieniony 27 lut 2007, 17:42 przez jack ryan, łącznie zmieniany 2 razy.
Jakby nie działało, zrób tak jak ja napisałem
Niestety roma twój sposób nie pomógł a co do sposobu War Acera niestety gra w ogóle nie będzie działać. Iwan ja już tak mam a chodzi oto aby po instalacji gry automatyczne logowanie pozostało tak jak przed jej instalacją o ile jest to możliwe.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2007, 12:17 przez jack ryan, łącznie zmieniany 1 raz.
jack ryan co ty chrzanisz ja właśnie tak zrobiłem i ta gra mi chodzi bez zgrzytnięcia tak więc
śmiało nie masz co się dalej bawić tylko zrób to co pisałem wcześniej
Iwan tak a pro po
śmiało nie masz co się dalej bawić tylko zrób to co pisałem wcześniej
Iwan tak a pro po
nic nie będzie musiał klikać chyba że oprócz tych kont co podałem ktoś inny użytkuje tego kompa i ma swoje konto to w tedy owszem będzie musiał klikać ale z tego co doczytałem to tylko jack ryan użytkuje tego kompa tak więc nie ma się o co martwić problem zniknie po zaaplikowaniu mojej terapii robiłem już ją nie pierwszy raz tak a pro poIwan pisze:Jak zrobi tak jak napisałeś to chyba dalej będzie musiał klikać na to jedno konto
War Acer po 1. ja nie chrzanię tylko piszę/mówię, a po drugie przepraszam miałeś rację to działa i mam jeszcze jedno pytanie czy nie będzie problemów z późniejszym usunięciem net frameworka gdy konto z nim jest usunięte ?
Ostatnio zmieniony 1 mar 2007, 12:21 przez jack ryan, łącznie zmieniany 1 raz.