Problem z językiem w photoshopie
Dla tych, którzy interesują się grafiką komputerową (Corel, Photoshop, Ilustrator, 3D Studio...)
• Strona 1 z 1
Mam photoshopa Cs2 wersje 9.0 ale po włosku. I mam takie pytanko gdzie zmienia się język w tym programie ??
It wasn`t impossible to build RAPTURE at the bottom of the sea. It was impossible to build anywhere else.
Re: Problem z językiem w photoshopie
Ja mam Cs. Niewiem czy tak samo jest pry Cs 2.
CTRL+K
Są paski rozwijane-takie strzałki na prawo.
W przypadku mojego adobe--> wybór języka jest przy czwartym pasku.
A język Polski-->Tutaj
CTRL+K
Są paski rozwijane-takie strzałki na prawo.
W przypadku mojego adobe--> wybór języka jest przy czwartym pasku.
A język Polski-->Tutaj
Kod: Zaznacz cały
http://www.portal24h.pl/forum/topics15/szukam-spolszczenie-do-adobe-photoshop-cs2-vt2685.htm
Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.
Niestety w Cs2 tego nie ma :zly: ale dzięki za dobre chęci i Oczywiście czekam na jakieś dalsze propozycje
Ostatnio zmieniony 27 lut 2007, 19:59 przez boman, łącznie zmieniany 1 raz.
It wasn`t impossible to build RAPTURE at the bottom of the sea. It was impossible to build anywhere else.
najlepiej zmień sobie na ENG. Większosc tutoriali jest po angielsku.
Ale cały problem że nie mogę Przy instalacji wybieram angielski ale i tak jest po włosku. A ty stand_up najpierw poczytaj w czym problem i dopiero pisz a nie odwrotnie.stand_up pisze:najlepiej zmień sobie na ENG. Większosc tutoriali jest po angielsku
boman, czytaj ze zrozumieniem. Napisałem, że jak dojdziesz już do języka to wybierz angielski...
Pokaż mi fragment , w którym jest zaznaczone, że jak dojdę to mam zmienić na angielski ?? Twardo napisałeś, że mam żebym zmienił na anglika i już. A poza tym mam już wersję angielską. Wszystkim, którzy próbowali mi pomóc serdeczne dzięki. Temat do zamknięcia....stand_up pisze:najlepiej zmień sobie na ENG. Większosc tutoriali jest po angielsku.
boman,
Do administracji: przepraszam za OFF-topic ale chciałbym to wyjaśnić....
Napisałem wyraźnie, że większość tutoriali do PS jest po angielsku
Do administracji: przepraszam za OFF-topic ale chciałbym to wyjaśnić....
Napisałem wyraźnie, że większość tutoriali do PS jest po angielsku
A niech to *** spamerstow.
Spróbuj tego:
Cytat z górnego tematu.
Niestety nie sprawdzałem tych stron co podałem do końca bo nie mam czasu.
Spróbuj tego:
http://www.photoshop.pl/forum/viewtopic.php?t=5007&highlight=zmiana+j%EAzyka+cs2
nie ma takiej opcji w PS CS2 jak zmiana języka, co zresztą potwierdził mi w mailu przedstawiciel dystrybutora.
Jedyną opcją na jaką pozostaje mi liczyć jest podmiana plików konfiguracyjnych - dlatego też pytam na forum.
http://www.photoshop.pl/forum/viewtopic.php?t=6283&highlight=zmiana+j%EAzyka+cs2
Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.