[szukam] spolszczenia do Codename Panzers: Phase Two
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
J.W. Zaopatrzylem sie we wloska wersje tego tworu. Chcialbym, aby ktos z was udostepnil mi spolszczenie lub zangielszczenie. Bede bardzo wdzieczny, na pewno nie tylko ja.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2008, 21:40 przez Kliff, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: [szukam] spolszczenia do Codename Panzers: Phase Two
ja mam polską wersje ... ale za spolszczenie odpowiada plik który dość dużo zajmuje
Mianowicie? Gdybys byl tak uprzejmy, moglbys wtedy za jednym razem wrzucic na stronke glowna pliczek .
Może ktoś napisać co to za plik z spolszczeniem
Ostatnio zmieniony 4 maja 2007, 08:21 przez pio9a, łącznie zmieniany 1 raz.
plik ze spolszczeniem waży coś około 250MB
to wiem ale ja chcę się dowiedzieć jak sie ten plik dokładnie nazywa
Ja także posiadam polską wersję tej gry. Jeżeli mi powiecie jak nazywają się pliki odpowiadające za spolsczenie to wrzuce je na jakieś serwer.
odnawiam ten temat gdyż szukam spolszczenia do tej gry na stronie głównej serwisu nie ma w goglach też nie czy by ktoś mógł być tak uprzejmy i dać mi linka do tego spolszczenia ??
Podobnie jak twórca tego tematu posiadam włoską wersje gry
Podobnie jak twórca tego tematu posiadam włoską wersje gry
Jak wyżej napisałem: podajcie pliki, które trzeba wyciągnąć a je upne. Oczywiście jak to nie będzie miało po kilkaset mega bo tego na moim neo 512 nie wyśle..
hmmm u mnie są napisane pliki ita. i ita-patch to w polskiej wersji to powinno być np. pl , pl-patch to są chyba te pliki
Dzisiaj zainstaluję grę jak będę miał czas i poszukam tych plików.
EDIT:
Niestety nie mogę upnąć plików ponieważ mam problemy z płytą. Chyba jest porysowana i nie idzie zainstalować gry. Popróbuję jeszcze ale chyba nic z tego nie będzie.
EDIT:
Niestety nie mogę upnąć plików ponieważ mam problemy z płytą. Chyba jest porysowana i nie idzie zainstalować gry. Popróbuję jeszcze ale chyba nic z tego nie będzie.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2008, 21:37 przez Robertinho, łącznie zmieniany 1 raz.
no to niestety czy ktoś może jeszcze ma polską wersję tej gry to bym prosił o ten plik odpowiadający za spolszczenie ?