[szukam] Spolszcze MoH: Allied Assault (dobrej jakości)

Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.

<<

Iwan

Awatar użytkownika

Topic author

Moderator

Post autor: Iwan » 19 mar 2007, 22:41

[szukam] Spolszcze MoH: Allied Assault (dobrej jakości)

Szukam spolszczenia do MOH:AA. To na stronie głównej i kilku innych stronach jest marnej jakości. Może jest jakieś lepsze?? Albo może ma ktoś PL wersję i dało by się pliki wyciągnąc??

<<

undying

Początkujący

Post autor: undying » 21 mar 2007, 07:17

Re: [szukam] Spolszcze MoH: Allied Assault (dobrej jakości)

A co jest nie tak z tym spolszczeniem? Czemu marne? Napisz to może jednak podejmę sie próby to przetłumaczyć(wraz z dodatkami)
<<

Iwan

Awatar użytkownika

Topic author

Moderator

Post autor: Iwan » 21 mar 2007, 07:37

U mnie przetłumaczone jest niewiele tekstu, cele misji są po angielsku, menu większość także.., nie wiem jak z dialogmi, bo chyba wyłączyłem napisy, ale zobaczę.
<<

undying

Początkujący

Post autor: undying » 24 mar 2007, 07:04

w sumie to tak - czcionke juz zrobilem polska do gry teraz tylko tlumaczyc - ale zajmie to troche czasu bo duze tekstu jest. No i trzeba przerysowac troche tekstur zeby miec np. menu po polsku, itp.
Sam raczej nie dam rady wszystkiego zrobic szybko - potrzebni sa tlumacze, inaczej to trzeba bedzie dlugo na to czekac
<<

Iwan

Awatar użytkownika

Topic author

Moderator

Post autor: Iwan » 24 mar 2007, 14:55

Wejdź na stronę WWW którą mam w profilu. Tam powinny znaleźc się osoby które ci pomogą, do końca tygodnia powinienem skończyć aktualne tłumaczenie, potem mogę się wziąć za MOHAA.