[Szukam] Mody do Diablo 2 LoD (info w temacie)

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

dariusz

Awatar użytkownika

Topic author

Ekspert

Post autor: dariusz » 23 mar 2007, 18:57

[Szukam] Mody do Diablo 2 LoD (info w temacie)

Na wstępie najważniejsze. Jaki jest program do uruchamiania kilku modów na raz w D2. :rozpacz:

Chodzi mi o Lvl umiejętności i chętnie przyjme też normalne lvl bo mod który posiadam daje max 250 lvl. :] Szukam rónież modyfikacji która zwiększy skrzynke lub da ich kilka. Nie chodzi mi tu o mody typu 200 Mb :lol: drobne- do 30 Mb. Bo każdy który pobieram ma właśnie po około tyle. Aha... i jeszcze coś .. mody nie mają zmieniać całej gry tylko wyznaczoną rzecz + ewentualnie jakieś bajerki. pod żadnym pozorem nie mogą być to modyfikacje plansz, postaci, broni itp... Wiecie o co mi chodzi... chcę mieć zmodyfikowaną ale w pełni orginalną wersje gry. ;) :D Jeżeli znacie coś co da jeszcze więcej stworów i doświadczenia, częstsze wypadanie przedmiotów, większe skrzynki, oraz doda grze Hardcoru :evil: . Przyjmę z chęcią.

Bede dopisywał jak coś mi się przypomni.
-silniejsze bronie. Nie nowe lecz silniejsze.

Zbieram paczke modów do Diablo gdyż pragnę się nieźle zabawić. Posiadam już

Kod: Zaznacz cały

Grupa modyfikacji z serii Betmods: 128 Player (dostajemy więcej doświadczenia), Money (więcej złota), Charmed (o wiele częściej wypadają talizmany), Unique Rare (o wiele częściej wypadają unikaty), Set Magic (o wiele częściej wypadają zestawy), Socked (o wiele częściej wypadają itemy z gniazdami), Slaughter (potwory chodzą w grupach po 50 sztuk). Wymagany LoD v1.09.
W tym modzie irytuje mnie fakt że wypadają często żadkie przedmioty.

Max lvl postaci 255, max lvl umiejętności 30, zmiany w umiejętnościach, nowe receptury kostki, nowe unikaty i zestawy. Wymagany LoD v1.09. Plik readme tutaj.
max 30 lvl umiejętności to za mało.

Modyfikacja do "Pana Zniszczenia". Działa jedynie po zainstalowaniu patcha 1.08. Dzięki temu modowi potwory stają się 10 razy silniejsze i dostaje się za nie 10 razy więcej doświadczenia. Pojawia się również nowy przeciwnik. Jest to Zabójczyni, którą można spotkać w akcie 1, pod Cmentarzem, w którym znajduje się Krwawa Orlica (jej obstawa to Golemy).
Ostatnio zmieniony 23 mar 2007, 19:16 przez dariusz, łącznie zmieniany 2 razy.

Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.
<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 23 mar 2007, 19:19

Re: [Szukam] Mody do Diablo 2 LoD (info w temacie)

Tu bardzo kilka modów dla Diablo 2 i mnóstwo dla Diablo 2 LoD. Większośc z nich ma ok. do 10Mb ale zdarzają się większe po 100, 150Mb.. ale takich dużych tylko kilka jest. :]

[ Dodano: Pią 23 Mar, 2007 19:20 ]
Ahh.. zapomniałbym o linku

http://diablo.phx.pl/?s=mody
<<

dariusz

Awatar użytkownika

Topic author

Ekspert

Post autor: dariusz » 23 mar 2007, 19:22

A to znam tą stronkę. Właśnie z niej ściągam ale niektóre mnie nie zadawalają lub/i nie ma tych których szukam.

P.s

Jaki jest program do uruchamiania kilku modów na raz w D2. :przestraszony: Bo to jest Teraz najpoważnijeszy problem. Total COmanderem scalone mody nie działają.
Ostatnio zmieniony 23 mar 2007, 20:30 przez dariusz, łącznie zmieniany 2 razy.
<<

Uchiha Sasuke

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: Uchiha Sasuke » 24 mar 2007, 12:28

słyszałeś może o programie Jamella d2 editor nie da się podnieść poziomu do 300 ale za to mozna "chitować" postać do poziomu 99 to nie wszystko możesz też dodawać ekiwipunek i edytować statystyki
"We've got two words for 'ya... Suck It!!" - Triple H & Shawn Michaels vel DX
<<

dariusz

Awatar użytkownika

Topic author

Ekspert

Post autor: dariusz » 24 mar 2007, 14:00

Taksłyszałem... P.s ShadowMaster jest ponoć lepszy. :]
No cóż jeżeli znacie taki program co obsługuje kilka modów to napiszcie. Ja sobie stworze postać i od 1 lvl zagram na drugim poziomie trudności z modem Valhalla. :evil:
<<

Uchiha Sasuke

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: Uchiha Sasuke » 11 kwie 2007, 20:46

dariusz mam pytanie czy u ciebie tez wyskakuje komunikat w jamella d2 editor o nastepujacej tresci:"Corrupt field encountered in save game file! (@offset 0)wiesz może jasobie z tym poradzic?
"We've got two words for 'ya... Suck It!!" - Triple H & Shawn Michaels vel DX
<<

dariusz

Awatar użytkownika

Topic author

Ekspert

Post autor: dariusz » 11 kwie 2007, 20:56

Swój problem rozwiązałem za poradą kumpli w szkole.

Do tego wystarczy jeden mod Valhalla Polecam go.

http://diablo.phx.pl/?s=mody
Uchiha Sasuke- próbowałem jamellą. Ale nie pamiętam czy nie szło otworzyć postaci prosto z gry. Stwórz sobie nową w ShadowMaster i później otwórz ją w Jamelli. Polecam ShadowMaster gdyż wydaje mi się lepszy. Chociaż w jamelli masz wiele broni itp... :]

=> Do zmknięcia.
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2007, 20:59 przez dariusz, łącznie zmieniany 1 raz.