[szukam] Spolszczenie do Spellforce 2 - Dragon Storm
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Kiedyś szukałem spolszczenia do Spellforce - znalazłem je tu za co jestem wdzięczny. Teraz pojawił się dodatek do tej cudnej gry i przy okazji kolejny problem - spolszczenie. Mam grę w wersji angielskiej i chciałbym się dowiedzieć czy istnieje jakieś spolszczenie i ewentualnie proszę o link. Bardzo mi zalezy, bo angielskiego za dobrze nie znam. Z góry dzięki![/center]
Re: [szukam] Spolszczenie do Spellforce 2 - Dragon Storm
Dolaczam sie do prosby kolegi. Jesli ktos mialby to spolszczenie byloby bardzo milo.
Pzodrawiam
Pzodrawiam
ciezko znalezc jakiekolwiek spolszczenie bo gra jest u nas od dawna po polsku sprzedawana
Coś czuje że macie pirata możecie jakoś potwierdzić że macie orginał? - sorry za off top
Wielki Inkwizytorze, może dylematy moralne pod tytułem "czy oni szukają spolszczenia do piarata" zostaw moderatorom, helooł
jak ty prosisz o spolszczenie do jakiejś gry to też ktoś ci wyskakuje z tekstem: udowodnij ze masz oryginała!
jak ty prosisz o spolszczenie do jakiejś gry to też ktoś ci wyskakuje z tekstem: udowodnij ze masz oryginała!
AMD Athlon 3800+; Galaxy GeForce 7600GS 256MB DDR3; 1024MB DDR2 Kingmax; Samsung 250GB SATAII
Nie wiem za bardzo, jak mam udowodnić, że nie gram na piracie. Mam angielską wersję i dlatego potrzebuję spolszczenia. Ostatnim razem ktoś <font color=red><b>po prostu</b></font> sprawdził, które pliki odpowiadają za język i umieścił je gdzieś na MegaUpload. Czy ktoś z polską wersją językową mógłby dowiedzieć się, które to pliki i umieścić je w necie?
Edit:
Sorry za masło maślane:P
Edit:
Sorry za masło maślane:P
Ostatnio zmieniony 10 cze 2007, 11:21 przez filipek37, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś ma spolszczenie to byłbym wdzięczny za podanie linka do ściągnięcia. stachu powiedz mi jak Ci udowodnić, że ma się orginalna grę?? Może podać Ci CD Key a Ty już sobie sprawdzisz czy org lub pirat... Nie chcę Cię urazić ale muszę napisać. Zanim napiszesz coś takiego to trochę pomyśl bo dla mnie Twoja wypowiedź zupełnie durna jest...