[posiadam] spolszczenie Grand Theft Auto: San Andreas
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
Re: [posiadam] spolszczenie Grand Theft Auto: San Andreas
Kod: Zaznacz cały
http://cenega.pl/gra_opis.php?ID=3501
Ostatnio zmieniony 3 cze 2007, 11:10 przez adolek18, łącznie zmieniany 1 raz.
oczywiście "pojutrze" tylko dlaczego widziałam ten tytuł wczoraj na pułkach MediaMarkt?,Danio pisze:Premiera jest pojutrze
przypadek a tak na poważnie jeśli ktoś ma polską wersję prosiłabym o udostępnienie pliczka o takiej nazwie mało zajmuje a wielu osobom na pewno ułatwi "życie"
american.gxt
ten pliczek tylko spolszcza teksty i mozna go sciagnac na kazdej polskiej stronie o gta a w wersji cenegi zapewne beda jeszcze polskie glosy bohaterow(to tylko moje przypuszczenie) wiec bedzie zajmowac TROCHĘ wiecejtrinyty23 pisze:a tak na poważnie jeśli ktoś ma polską wersję prosiłabym o udostępnienie pliczka o takiej nazwie mało zajmuje a wielu osobom na pewno ułatwi "życie"
american.gxt
LOL
Jak by mogły być spolszczone głosy w takiej grze!!!! Przecież gra straciła by klimat.
A jeśli chodzi o spolszczenia w sieci są one do kitu z pełnymi błędami a niektóre kwestie nie są przetłumaczone. A polska wersja od Cenegi zawiera profesjonalnie wykonane spolszczenie.
Jak by mogły być spolszczone głosy w takiej grze!!!! Przecież gra straciła by klimat.
A jeśli chodzi o spolszczenia w sieci są one do kitu z pełnymi błędami a niektóre kwestie nie są przetłumaczone. A polska wersja od Cenegi zawiera profesjonalnie wykonane spolszczenie.
MSI K8T Neo2 AMD Athlon64 4000+ 2,4 Geforce 7600GS 256/128 2Gb DRR GodRam
Telefon: SE K550i
grzecho pisze:ten pliczek tylko spolszcza teksty i mozna go sciagnac na kazdej polskiej stronie o gta a w wersji cenegi zapewne beda jeszcze polskie glosy bohaterow(to tylko moje przypuszczenie) wiec bedzie zajmowac TROCHĘ wiecejtrinyty23 pisze:a tak na poważnie jeśli ktoś ma polską wersję prosiłabym o udostępnienie pliczka o takiej nazwie mało zajmuje a wielu osobom na pewno ułatwi "życie"
american.gxt
zgadzam się z przedmówcą polska wersja jest z napisami chodzi o ten pliczek tylko żeby wszystkie napisy podkreślam wszystkie były po polsku z polską czcionką dlatego jeszcze raz zwracam się uprzejmie do posiadaczy takowych polskich wersji o udostępnienie tego małego pliku mała rzecz a cieszy prawda ?
Teraz jedno ale. Czy gra posiada dubbing? Na stronie Cenegii jest napisane: "Polska Edycja". Na wielu stronach ludzie mają dylemat
Na jednej aukcji przeczytałem że:
Ale dla pewności trzeba poszukać takiej aukcji, gdzie gra jest używana, wtedy będzie można spytaćWersja: polska napisy
nawet jak będzie sam tekst PL bez głosu to i tak możesz wyjąć pliki spolszczające i wstawić
bo to spolszczenie które jest to wiecie, ma błędy ortograficzne i nie wszystko przetłumaczone
bo to spolszczenie które jest to wiecie, ma błędy ortograficzne i nie wszystko przetłumaczone
Powtarzam głosów spolszczonych nie będzie jak wy sobie to wyobrażacie. Czy by nie brakowało wam tych ziomalskich powiedzeń "You asshole" "Shit CJ Shit" Ja sobie tego nie wyobrażam Cenega wie co robi i przetłumaczyła tylko napisy, ale Danio jak dostaniesz grę wstaw pliki z napisami bo spolszczenie w sieci jest do kitu.
witam jak ma juz ktoś ma już to spolszcznie CENEGI prosił bym o wżycenie go to pliczek zajmujący zaledwie 700kb a szukalem wszedzie tego
Ostatnio zmieniony 5 cze 2007, 20:37 przez nokia474, łącznie zmieniany 1 raz.
Gra jeszcze nie doszła. Powinna być jutro
Dałbym już ze 2 dni temu ale nie mogłem konta aktywować...
http://www.portal24h.pl/component/optio ... fo/id,761/
Ostatnio zmieniony 9 cze 2007, 02:31 przez Pavlo76, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo proszę nie wrzucajcie nic na rapidshara wiele osób ma problemy z pobieraniem z tego serwera. Dawajcie na inny. Danio i ty też jak możesz wrzuc na inny
[ Dodano: Sro 06 Cze, 2007 14:09 ]
Pavlo76,
Dzięki za spolszczenie jest naprawdę zarąbiste.
Czyli wiemy, że na płycie z grą znajduje się patch ze spolszczeniem.
Jeszcze do Vice City taki z kombinować bo też wyszła polska wersja
[ Dodano: Sro 06 Cze, 2007 14:09 ]
Pavlo76,
Dzięki za spolszczenie jest naprawdę zarąbiste.
Czyli wiemy, że na płycie z grą znajduje się patch ze spolszczeniem.
Jeszcze do Vice City taki z kombinować bo też wyszła polska wersja
Ostatnio zmieniony 9 cze 2007, 02:32 przez Filip92, łącznie zmieniany 1 raz.
Żeby było śmieszniej spolszczenie jest na osobnej płycie... Całe sześć MB z kawałkiem...
Pavlo76,
Było na tej płytce coś jeszcze oprócz samego Spolszczenia. Tylko mi nie mówcie, że dali 6mb na płytkę co ma 700mb LOL.
Było na tej płytce coś jeszcze oprócz samego Spolszczenia. Tylko mi nie mówcie, że dali 6mb na płytkę co ma 700mb LOL.
Bardzo dobre spolszczenie. O niebo lepsze niż te dotychczasowe.
Specjalnie zacząłem grę od początku, by je przetestować, i dochodząc do misji z kradzieżą kombajnu nie spotkałem jakiś znacznych błędów. Zobaczymy dalej.
Specjalnie zacząłem grę od początku, by je przetestować, i dochodząc do misji z kradzieżą kombajnu nie spotkałem jakiś znacznych błędów. Zobaczymy dalej.
Ostatnio zmieniony 9 cze 2007, 02:30 przez Piki, łącznie zmieniany 1 raz.
Spolszczenie wylądowało oficjalnie na stronie Portal24h.pl w mniej zasobożernym instalatorze (0,5MB zamiast ponad 6,2MB):
Poradnik NIE będzie udostępniany! All linki w tym temacie zostały usunięte. Enjoy!
Poradnik NIE będzie udostępniany! All linki w tym temacie zostały usunięte. Enjoy!
Ostatnio zmieniony 9 cze 2007, 02:38 przez Maciek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziwne, na stronie głównej jest linkMaciek pisze:Poradnik NIE będzie udostępniany!
http://gtasite.pl/726,download.html
//Admin
Jest link do lepszego poradnika niz ten zrobiony przez Cenegę!
Ostatnio zmieniony 11 cze 2007, 19:42 przez Iwan, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie - na płytce nic więcej nie byłoFilip92 pisze:Pavlo76,