Co sądzicie o grze Counter Strike
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
W tym temacie jestem ciekaw waszych opini na temat kultowej gry Counter Strike
Re: Co sądzicie o grze Counter Strike
Przeciętna ...
A to dlatego że nie jest zbyt ładna grafika, i postacie tak sztywno sie jakoś poruszają .
Są też plusy: dużo broni do zakupu, dużo mapek z różnymi obiektami.
A to dlatego że nie jest zbyt ładna grafika, i postacie tak sztywno sie jakoś poruszają .
Są też plusy: dużo broni do zakupu, dużo mapek z różnymi obiektami.
Nie bardzo wiem, o którego CS Ci chodzi, więc odniose się do 1.6
Dla mnie jest to jedna z najlepszych gier świata, wciąga na maks, a to dzięki temu, że gra się z innymi ludźmi, co czyni rozrywkę niepowtarzalną. Poza tym, mozna poznac wielu interesujących ludzi. Osobiście wolę czystego CS, bo te wszystki mody HS-only, WarCraft, czy tam SuperHero to takie sobie. Ciekawe są mapki fun_, ale nie lubię mapek _surf. A najbardziej to chyba podobają mi się csde_, gdzie połaczone jest podłozenie bomby z ratunkiem zakładników.
Dla mnie jest to jedna z najlepszych gier świata, wciąga na maks, a to dzięki temu, że gra się z innymi ludźmi, co czyni rozrywkę niepowtarzalną. Poza tym, mozna poznac wielu interesujących ludzi. Osobiście wolę czystego CS, bo te wszystki mody HS-only, WarCraft, czy tam SuperHero to takie sobie. Ciekawe są mapki fun_, ale nie lubię mapek _surf. A najbardziej to chyba podobają mi się csde_, gdzie połaczone jest podłozenie bomby z ratunkiem zakładników.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
mad_prince, ja także uwielbiam, mam pytanie masz Non-Steam czy Steam
bo ja bo 4 miechach grania na N-S musiałem przez cziterów kupi oryginała, bo gra się nie dało. Jak na Steam to można by się spyknąc na jakimś serwie (tylko musze chyba reinstal bo mi CS nie chodzi akurat ) .Ale do rzeczy dal mnie ta gra ma niezłą grafikę (ze względu na płynnośc).
Russian, co do animacji to może chciałbyś jeszcze a'la POrince of Persia.
bo ja bo 4 miechach grania na N-S musiałem przez cziterów kupi oryginała, bo gra się nie dało. Jak na Steam to można by się spyknąc na jakimś serwie (tylko musze chyba reinstal bo mi CS nie chodzi akurat ) .Ale do rzeczy dal mnie ta gra ma niezłą grafikę (ze względu na płynnośc).
Russian, co do animacji to może chciałbyś jeszcze a'la POrince of Persia.
Pracujemy z kumplami nad zakupem 10 CS'ow Source na alegro, wyjdzie taniej. Jak się uda, to dam znać, to mozemy zaciorac
tutaj macie rózne mody do CS
http://cs-hacked.pl/viewtopic.php?t=1261
Ostatnio zmieniony 2 cze 2007, 10:52 przez mad_prince, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie do końca, chociaż mogli by sie poruszać tak jak np. w Medal of Honor Allied Assault.drynda pisze:Russian, co do animacji to może chciałbyś jeszcze a'la POrince of Persia.
Nie musisz nic kupywać...drynda pisze:mam pytanie masz Non-Steam czy Steam
bo ja bo 4 miechach grania na N-S musiałem przez cziterów kupi oryginała, bo gra się nie dało. Jak na Steam to można by się spyknąc na jakimś serwie (tylko musze chyba reinstal bo mi CS nie chodzi akurat
Ja zrobiłem tak ...
- poszukałem jakiś serwów pirackich ( ) i można było grać, to nie jest takie proste troche czasu ci to zajmie, ale jak znajdziesz już jakiś to se dodajesz to Favorites i wsioo
P.S Sorrki za zboczenie z tematu, ale trzeba pomóc
według mnie CS jest świetny pod tym względem, że można grać z ludźmi z całego świata (lepsze wrażenia), a poza tym to taktyka gry...
Dla mnie też jest fajny bo całe godziny gram z kumplami. heh
Słuchajcie, CS 1.6 jest badziewny z grafiką, ale jest rozwiązanie - na stronie
można było kiedyś ściągnąć Counter Strike Digital Zone - mapy takie same, ale postacie i bronie prawie (nie kojarzyć z reklamą Żywca, bo jest naprawdę podobne ) takie same jak w CS:Source. Ale ogólnie gierka jest świetna Bardzo lubie mapy Aztec i de_dust. Można sie uśmiać, jakie niektórzy mają taktyki gry
www.cs.nonsteam.blo.pl
można było kiedyś ściągnąć Counter Strike Digital Zone - mapy takie same, ale postacie i bronie prawie (nie kojarzyć z reklamą Żywca, bo jest naprawdę podobne ) takie same jak w CS:Source. Ale ogólnie gierka jest świetna Bardzo lubie mapy Aztec i de_dust. Można sie uśmiać, jakie niektórzy mają taktyki gry
Ja RAZ zagrałem w CS 1.6 NS i nie spodobał mi się. Okropna grafika, nieciekawe mapy i bronie. Szczerze mówiąc to wolę Wolfenstein: Enemy Territory, a najbardziej lubię Call of Duty 2 MP, w które aktualnie gram i już podszkoliłem się na tych najlepszych serwerach.
raz zagrales i oceniasz... pewnie ciory dostales i tyle
grałem dłużej niż myślisz //bartekmp
raz zagrales i oceniasz... pewnie ciory dostales i tyle
grałem dłużej niż myślisz //bartekmp
Ostatnio zmieniony 10 cze 2007, 10:37 przez bartekmp, łącznie zmieniany 2 razy.
Semper in altum
Ja co dużo grałem w CSa powiem skromnie...
Lepszej gry która wciąga jeszcze nie zagrałem
Lepszej gry która wciąga jeszcze nie zagrałem
Co wy macie do grafiki. Nie rozumiecie że to jest stara gra i bardziej chodzi o grywalnośc i oto zeby pograc z calym swiatem. Ja gram w CS 1.6 i nie mam jej nic do zarzucenia. Dużo broni, super mapyi szlo by jeszcze dużo wymieniac. Zawsze dzieje się cos ciekawego i tak jak powiedział vincent bardzo wciąga. Gram codziennie i narazie nie przestaje. Ale jeżeli wam bardziej zależy na grafice niż grywalności to ja już nie wiem .
Ja grałem ale teraz z powodu braku dobrego neta zaprzestałem... I tylko gdy jeżdże do braciaka cały czas w to gram... Wyzwolenie juz niedługo(nowe łącze!!) I będę ciorał od świtu do nocy w wakacje Może ktoś zrobi serwer i się umówimy ?
Zapraszam do mojej galerii
Ja mam fajne serwy w favorites jak chcesz to moge ci pokazać pare ciekawszych zagrań
Pliczek dodajacy ok 60 serwów n-s do ulubionych tam jest instrukcja co i jak.
Dla mnie gra troche lipna... nie ze względu na grafikę bo i tak cud że mi płynnie chodzi... jakoś ogólnie nie wpada w moje gusta... ale jak się komuś podoba to się wykłócać nie będe, wole gry w stylu ET albo CoD2(niestety gram tylko u kumpli bo mam za slaby PC... )
Zagłosowałem na "świetna". Ta gra m klimat, ta gra przyciąga, ta gra jest nie do pobicia, ta gra jest po prostu świetna. I nie chodzi tu o grafikę, bo teksty w stylu gra lipna ze względu na grafe itp. CS 1.6 jest stara gierką jak na swoje czasy był wypasiony. W grach nie chodzi tylko o grafikę wystarczy spojrzeć na Diablo 2 , Fallouty, Jagged Alliance, przecież te gry mają już teraz badziewną grafikę a miliony graczy potrafia przyciagnać na setki godzin gry. Tak samo jest z CS 1.6
dla mnie tak gra jest bomba dlatego oddałam głos na świetną
Nie jestem Aniołem bo mam duszę Diabła