[problem] z napisami Pl w splinter cell double agent

Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.

<<

white2007

Post autor: white2007 » 4 cze 2007, 17:56

[problem] z napisami Pl w splinter cell double agent

Czesc:)

czy ktoś kto ma polską wersje tej gry mógłby mi przesłać swój katalog "localization"?

w wersji angielskiej katalog zajmuje ok 5 mb a polski ktalog localization zajmuje z 500 kb i niestety prawie nic nie jest spolszczone w tej grze:( sciagalem kilka spolszczen i kazde napisy waza ok 500 kb
o co chodzi?:( inni tez mają podobne problemy.

pozdrawiam:)

<<

Danio

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: Danio » 4 cze 2007, 18:05

Re: [problem] z napisami Pl w splinter cell double agent

Myśle, że temat do kosza. Na życzenie kilku osób znowu wyjąłem wszystkie niezbędne pliki PL. W tym tygodniu wrzucę je na serwer wraz z fajnymi instalatorami. Żeby wszystko było spolszczone napisy zajmują ok. 250Mb (sama czcionka waży ponad 100Mb), natomiast Dubbing 450Mb. Warto poczekać ;] Tak na marginesie. Sam folder localization nie odpowiada za PL napisy. M.in. nie ma w nim czcionki...

Dodam, że byłem pierwszą osobą, która wyjęła pliki z oryginalnej gry. Po kilku próbach z plikami wszystko chodziło jak należy :)

Edit:

Spolszczone napisy oraz głosy wrzuciłem tutaj: h**p://hosted.filefront.com/Danio020202

Edit:

Już raczej nie powinno dojść do skasowania tych plików. Muszę tego pilnować :)
Ostatnio zmieniony 5 cze 2007, 17:33 przez Danio, łącznie zmieniany 5 razy.
<<

dresix

Post autor: dresix » 5 cze 2007, 09:29

Re: [problem] z napisami Pl w splinter cell double agent

Mógłbyś spolszczenie do SC Double Agent przetrzymać do końca tygodnia na tym servie ?? Dziękuje Bardzo...