[szukam] spolszczenia gry Beyond Good & Evil
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Re: [szukam] spolszczenia gry Beyond Good & Evil
Wiem, że temat trochę stary, ale również potrzebuję spolszczenia, gdyż chcę je sprawdzić na X-Boxie
marylin na xboxie?
ja mam pełną, polską wersję Beyond Good & Evil ale na PC , napisz który plik odpowiada z polskie teksty to go udostępnię (oby nie zajmował więcej niż 50 MB, mam słaby upload)
ja mam pełną, polską wersję Beyond Good & Evil ale na PC , napisz który plik odpowiada z polskie teksty to go udostępnię (oby nie zajmował więcej niż 50 MB, mam słaby upload)
Ostatnio zmieniony 11 paź 2007, 23:11 przez silvver, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam prośbę kupiłem dzisiaj tę grę z Playem styczniowym a tu kicha nie wiem o co chodzi. I tu moja prośba, jak ktoś posiada polską wersję językową niech będzie łaskaw wrzucić na stronkę albo na rapidzie, mam oryginał zapewniam. Proszę pomóżcie wszyscy tę grę polecają i chciałbym się naocznie przekonać dlaczego. Z góry dziękuję.
O ile mi wiadomo to nie można wyciągnąć spolszczenia do tej gry, gdyż tak samo jak w wypadku "Tomb Raider: Legenda" wersja angielska i polska ma różną strukturę plików. Ja mam wersję PL z jakiegoś magazynu (kupione już dawno, dawno temu) i sam widziałem, że są to zupełnie różne pliki.
Jeśli się mylę to przepraszam.
Jeśli się mylę to przepraszam.
Ostatnio zmieniony 3 sty 2008, 22:10 przez Maestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Napisy w stylu "Metal rządzi", "Techno rządzi", "Hip-Hop rządzi" są bezsensowne! Wyjdźmy na ulicę z dumą nosząc na piersi koszulkę z napisem "MUZYKA RZĄDZI"!