więc, witam.

teraz ja sie przedstawiam. byłam juz tu kiedyś, ale nie widze mojego wpisu.
niestety, jak to ja, trochę dużo o sobie napisze.
mam nadzieję, że strony nie zniekształcę.
Imię: Natalia
Pseudonim: Nen i i jego odmiany.
Waga: około 53 kg.
Wzrost: ok. 168 cm. [dawno się nie mierzyłam ani nie ważyłam.]
Miejscowość zamieszkania: osiedle Ługi zaliczane w połowie do Otwocka [pod Warszawą].
Zainteresowania: teatr, śpiew, jazda na snowboardzie lub nartach, muzyka, fotografia.
Kolor włosów: brązowy, w lato różne odcienie. ;]
Kolor oczu: brązowe.
Muzyka: dosłownie wszystko, co wpadnie w ucha. od techna, poprzez rap i hip hop, rock aż do metalu.
Szczególny znak: mam ich kilka, i wszystkich nienawidzę. Od urodzenia na czubku głowy mam malutką plamkę, na której nie mam włosów. Na plecach mam ciemną plamę, która wygląda jak jeż. ;] i mam jeszcze coś, ale o tym już nie będę wspominać.
Inaczej o mnie:
Natalia, Nen, Nevada.
jedna i ta sama osoba.
lubię się śmiać, kocham stan euforii.
uwielbiam pomagać ludziom, cieszyć się z ich szczęścia.
najcudowniejsze emocje wytwarza we mnie wiosna i lato.
zależy mi na zaufaniu drugiego człowieka i szczerości w stosunku do mnie.
nie cierpię ranić ludzi.
jestem stworzona do pobytu w gronie ludzi. bo kocham ich.
psychicznie martwię się wszystkim.
a baran - znak wybuchowy.
jednak jestem z niego dumna.; d
ogólnie - nieśmiała, jednak z każdym dniem, gdy poznaje danego człowieka, coraz bardziej się otwieram. tolerancyjna, jednak nie cierpię rasistów, osób, które palą/bluźnią/ćpają/piją dla towarzystwa, świadomego krzywdzenia drugiego człowieka i szantażu emocjonalnego. reaguje alergicznie. nie wspominając, że ludzie często to totalnie zamknięte na siebie oraz ślepe istoty.
"żeby czegoś nienawidzić, musisz to najpierw dobrze poznać."
dlatego fałszywi ludzie są najgorsi. zamiast powiedzieć w twarz to, co nie pasuje, lepiej przecież opowiedzieć zmyślone historie innym. byleby się nie przeliczyli. bo wiecie co ? ja na przykład nie szukam osoby, z która będę mogła TYLKO pogadać na milion tematów, wyjść o każdej porze, pośmiać się i powygłupiać czy robić różne dziwne rzeczy. będę szukać właściwie... porządnego człowieka. więc nie wiem, czy warto robić coś takiego. bo wartość tej więzi, jaka może się wytworzyć, jest niewyobrażalna.
i chętnie Cię poznam, nawet, gdyby w środowisku mówili o Tobie same najgorsze rzeczy, wiesz ?
całkiem ważne:
"wiesz, co się dzieje, kiedy kogoś zranisz? kiedy kogoś zranisz, zaczyna cię mniej kochać. taki skutek mają nieostrożne słowa. ludzie zaczynają cię mniej kochać."
''kontynuuj to, co robisz i nie zatrzymuj się na chwile, by ponownie udowodnić to, co już udowodniłeś. ludzie inteligentni zrozumieją Cię od razu. Ci, którzy nie chcą zrozumieć, nie zrozumieją, choćbyś tłumaczył im to samo pięć tysięcy razy.''
— Jonas Salk
''pamiętaj, że nawet oglądając cząstkę mojego życia, nigdy nie będziesz wiedział o mnie więcej niż powinieneś.''
oraz parę zdjęć:
Kod: Zaznacz cały
http://i38.tinypic.com/20sd55s.jpg
http://i35.tinypic.com/2n06j47.jpg
http://i34.tinypic.com/ff4vlw.jpg