Wszystko co dotyczy gry Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Witam chodzi o grę Ghost Recon Advanced Warfighter 2. Lubie pograć sobie ale nie mam czasu na ciągłe powtarzanie jak gra trudna.Pytanie jest takie zna kto z was działające kody (trainer) do tej gry Lub jest spolszczenie.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2007, 22:24 przez misiu36100, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Wszystko co dotyczy gry Ghost Recon Advanced Warfighter 2
spolszczenie jak widać w sierpniuData Premiery:
Świat: 13 lipca 2007
Polska: sierpień 2007
a trainerów jeszcze jak narazie nie ma za świeża gra
Tak wiem że nowa gra ale jak coś się pojawi dajcie znać cierpliwie zaczekam.
Ostatnio zmieniony 13 lip 2007, 16:27 przez misiu36100, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Wszystko co dotyczy gry Ghost Recon Advanced Warfighter
Misiu ta gra też mi się podoba i też uważam że jest piekielnie trudna. Narazie musimy uzbroić się w cierpliwość, trainer zapewne się niedługo pojawi.misiu36100 pisze:Witam chodzi o grę Ghost Recon Advanced Warfighter 2. Lubie pograć sobie ale nie mam czasu na ciągłe powtarzanie jak gra trudna.Pytanie jest takie zna kto z was działające kody (trainer) do tej gry Lub jest spolszczenie.
Jest kilka trainerów ale u mnie nie działają pisało żeby działał bot którym gram i reszta oddziału musi mieć full stan energii .Podał bym linka do tej stronki ale nie pamiętam czy to dozwolone.
[ Dodano: Sob 14 Lip, 2007 12:25 ]
Mam mam trainer działa gram a bot jest nie zniszczalny a przynajmniej na kule
[ Dodano: Sob 14 Lip, 2007 12:25 ]
Mam mam trainer działa gram a bot jest nie zniszczalny a przynajmniej na kule
Ostatnio zmieniony 14 lip 2007, 12:26 przez misiu36100, łącznie zmieniany 2 razy.