[galeria] Dobrus

Dla tych, którzy interesują się grafiką komputerową (Corel, Photoshop, Ilustrator, 3D Studio...)
Oprogramowanie: Adobe Photoshop CS3 Windows
Ja mam Mozille i we właściwościach piszę tylko rozmiar, szerokość i wysokość pliku. Dzięki za podpowiedź - chyba gdzieś mam Adobe Photoshop CS3 - może sam coś popróbuję, bo widzę, że te efekty są całkiem niezłe.zezol pisze:jeśli masz Operę, to wystarczy: PPM->Właściwości obrazka... i już Wiesz wszystko
Faktycznie, nie najlepiej to wygląda, poza tym tło nieszczególnie mi się podoba - mogłoby być lepsze. Ale i tak jest to kawał (no, może narazie kawałeczek) dobrej roboty. Ja zaczynam robić - jak dobrze mi wyjdzie, to się pochwalę.zioomus pisze:ma pół ręki
Teraz to lepiej nawet wygląda niż "green style" ;]. Dużo lepsze tło (moim zdaniem) - widać na nim lepiej te zarysowane z tyłu grafiki Angeliny, a także napis jest wyraźniejszy. BRAWO!Dobrus pisze:Angelina Jolie v2
v2 jest tak naprawdę oryginałem bo do v1 dodałem jeszcze mapę gradientuTom pisze:poprawiłeś to w V2
jak dla mnie to zbyt jasny. Proponowałbym zmienić niektóre elementy na trochę ciemniejszy kolor