Wiedźmin widać jest coraz bardziej szanowany - teraz ma oficjalnego partnera, firmę iiyama:
Na mocy podpisanego porozumienia znany producent monitorów - firma iiyama - został oficjalnym partnerem gry Wiedźmin!
Wiedźmin to wyczekiwana przez graczy na całym świecie i realizowana z wielkim rozmachem gra komputerowa, bazująca na prozie Andrzeja Sapkowskiego. Zapewni unikatowy klimat książkowego pierwowzoru, nieliniową rozgrywkę i doskonałą fabułę, stanowiącą kontynuację książkowego cyklu o Geralcie. Wciągającej zabawie będzie w grze towarzyszyła dopracowana oprawa graficzna. Dzięki wykorzystaniu sprawdzonej technologii Aurora, wzbogaconej o autorskie modyfikacje, twórcom udało się wykreować niezwykle sugestywny świat fantasy.
Taka gra wymaga odpowiedniej oprawy. Czystych, nasyconych kolorów, odpowiednio dużego ekranu i najlepszych parametrów technicznych. Dlatego też to iiyama została jednym z oficjalnych partnerów Wiedźmina. Doskonały czas reakcji szerokie kąty widzenia sprawią, że gra w Wiedźmina na monitorach iiyama będzie niezapomnianym przeżyciem.
Dwa ostatnie słowa z cytatu - według mnie obojętnie na czym będzie się grało... i tak bedzie to wyjątkowa gra.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''