Jaki proc w kompie

Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.
ale zaglosowac bys mógł. :oczami:Hate_Machine pisze:Ja w swoim osobistym PC mam AMD Durona 700 MHz a komp widzi go jako 900MHZ
A w innym kompie mam AMD Semprona 2600+(Głównie na nim gram)
A według mnie AMD są dobre do gier a Pentium no cóż... jeżeli ktoś nie gra tylko wykorzystuje kompa do pisania pisemek albo do tworzenia stron to może wybrać tego procka
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
może tak jakieś uzasadnienie ?, a nie tylko to jest lepsze, a to gorsze - po prostu dla czego ????MAGNEZ pisze:AMD produkuje po prostu lepsze procki od Intela.
To gadasz brednie. Tyle powiem. Czujnikow temp nie bylo tylko w amd K5/K6.Alina pisze:...co do czujki temperatury pisałam o prockach 2,0 ...
To tez nieprawdagrey70 pisze:Dlatego też np. procesory AMD mają oznaczenia (+ 1800, +3200) , co odpwiadać ma ich odpowiednikom Intela z takimi właśnie częstotliwościami,
Dokładnie tak jak piszesz, wg mnie AMD jest bardziej wydajniejszy od Intela. Tylko mam jeden zażut do firmy AMD, dlaczego wywalili Athlony XP a wprowadzili to dziadostwo Sempromy? przeciesz to jest największa pomyłka jaką popełniła firma AMD!MAGNEZ pisze:Nie ma co się tu rozpisywać na temat Celeronów oglądałem testy jak Celeron 2,8 przegrał z Athlonem XP 1800+ (1500 MHz)