Problem z misją w GTA Vice City
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Mam problem z przejściem misji w której trzeba podkładać bomby zdalnie sterowanym helikopterem. Czy jest jakiś mod który zatrzymuje czas
Re: Problem z misją w GTA Vice City
nie ma takiego moda ale tu masz encyklopedie oraz poradnik oczywicie gry-online
Kod: Zaznacz cały
http://rapidshare.com/files/24577952/GTA_Vice_City_Solucja_-_Poradnik_Gry-OnLine_upload_by_TomQ.zip
Kod: Zaznacz cały
http://rapidshare.com/files/24576384/GTA_Vice_City_Encyklopedia_-_Poradnik_Gry-OnLine_upload_by_TomQ.zip
Ściągnij save po tej misji z Internetu. Na jakimś forum o GTA spotkałem się z czymś takim, ale osobiście nie preferuję takiego sposobu przechodzenia gier i wolę męczyć się kilka godzin, ale samemu przejść daną grę.
Możesz także dać tutaj swój save przed tą misją, a ja zrobię tę misję i dam Ci tego save, ale już po tej misji.
Możesz także dać tutaj swój save przed tą misją, a ja zrobię tę misję i dam Ci tego save, ale już po tej misji.
Chlopie ta misja jest bardzo prosta.Jest sposob na jej ulatwienie zmien klawisze sterowania.Ja sobie tak ustawilem zeby wszystkie funkcje manewrowanie helikopterem byly pod reka i bez problemu ja przeszedlem.
Sterowanie może pomaga ale nie aż tak. Tutaj trzeba trochę pomyśleć i zrobić strategię. Na samym początku weź bomby i poukładaj je gdzieś blisko budowli. Powinno Ci to zająć mało czasu jak nauczysz się manewrować helikopterem. Następnie weź 1 ładunek wybuchowy i leć na samą górę. Dlaczego?? Ponieważ po 1 są tam ochroniarze mający pistolet i bd do Ciebie strzelać w świe<font color=red><b>ż</b></font>y heli który jeszcze nie ma obrażeń a tak na sm koniec Ci go rozwalą. Po 2 co piętro będziesz miał mniej latania po bomby i krótszą drogę do przebycia. Aby zapoznać się z budynkiem zrób misje testową: zobacz gdzie masz podłożyć bomby wyjdź z misji i szukaj najkrótszej drogi (w tym przypadku jest jedna ale dobrze żebyś wiedział gdzie jechać). Jak już się zapoznasz z układem budynku to zacznij misję o zrób tak jak wyżej napisałem. Nie trzeba żadnych poradników bo do tego służy logiczne myślenie.
Najbardziej tu chodzi o zapoznanie się ze sterowanie i jak lata heli. Jest on zdaje się taki ,,ciężki". Więc radzę też przed wejść do misji polatać sobie tak helikopterem by przyzwyczaić się do niego.
PS. Tu chodzi o Twoją zwinność i logikę. To co wyżej napisałem nie obędzie się bez tych cech.
Mam nadzieję że pomogłem.
Najbardziej tu chodzi o zapoznanie się ze sterowanie i jak lata heli. Jest on zdaje się taki ,,ciężki". Więc radzę też przed wejść do misji polatać sobie tak helikopterem by przyzwyczaić się do niego.
PS. Tu chodzi o Twoją zwinność i logikę. To co wyżej napisałem nie obędzie się bez tych cech.
Mam nadzieję że pomogłem.
Pamiętam jak się mordowałem nad tym jak przechodziłem to pierwszy raz... za drugim razem przeszedłem to bez problemu Ta misja "wydaje się" trudna! ona jest łatwa jeśli tylko opanujesz latanie helikopterkiem
Na standardowym sterowaniu (kursory + num6 + num 9 + num4 + num5) Da się to przejść, sam miałem z tą misją problem, przeszedłem za trzecim razem,
Mi się udało przejść bez strategii tzn zakładałem bomby najpierw na dole później na górzeNastępnie weź 1 ładunek wybuchowy i leć na samą górę. Dlaczego?? Ponieważ po 1 są tam ochroniarze mający pistolet i bd do Ciebie strzelać w świe<font color=red><b>ż</b></font>y heli który jeszcze nie ma obrażeń a tak na sm koniec Ci go rozwalą
Mnie też ta misja dobijała ale raz po jakiś 8 nieudanych próbach udało mi sie i jeszcze nawet zostało mi troche czasu hehe
Najlepiej NA SAMYM POCZĄTKU, BEZ BRANIA BOMB zabic wszystkich strażników a potem spokjnie podłozyc wszystkie bomby
Zły pomysł - według mnie Ci strażnicy nie są wielkim problemem w tej misji - łatwo ich śmiegłem poturbować. Nie wyobrażam sobie, aby leciał na samą górę, tylko po to, aby zabić tych strażników - musiałby być mistrzem w sterowaniu tego helikopterka, żeby zdążyć drugi raz tam polecieć.MATI31 pisze:Najlepiej NA SAMYM POCZĄTKU, BEZ BRANIA BOMB zabic wszystkich strażników a potem spokjnie podłozyc wszystkie bomby
A właśnie, że jest - pokazywali go kiedyś w Komputer Świat Gry.stachu pisze:nie ma takiego moda
Ostatnio zmieniony 15 sie 2007, 19:44 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Dzięki. Już przeszłem tą misje.