[Problem] Half-Life 2
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Mam oryginalnego niemieckiego Half-Life'a 2. Bez klucza a co za tym idzie i bez konta Steam. Czyli pograć sobie nie mogę, da sie to może jakoś po ludzku przejśc najlepiej tak abym podczas grania nie musiał mieć włączonego internetu (ziom chce pożyczyć)?
Re: [Problem] Half-Life 2
Wiem, że są metody, aby podczas grania nie wymagane było podłączenie do Internetu, ale podczas instalacji łącze internetowe musi być - instalator pobiera wtedy pliki aktualizujące grę.hermiona pisze:Czyli pograć sobie nie mogę, da sie to może jakoś po ludzku przejśc najlepiej tak abym podczas grania nie musiał mieć włączonego internetu
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Mógłbyś/aś rozszerzyć tą myśl? Ja mam net. Najwyżej będzie grał u mnie.
Brak klucza i konta = rozwiązanie: ściąganie nielegalnych programów = niemożność rozmowy na ten temat na Forum. Ja, np: mam wersję Half - Life'a, do której nie trzeba wpisywać klucza i nie trzeba korzystać z owych nielegalnych programów - po prostu instaluje się i ściąga się kilka plików - można grać. Pozostaje tylko to:hermiona pisze:Mógłbyś/aś rozszerzyć tą myśl?
Kod: Zaznacz cały
http://www.portal24h.pl/glowne/artykuly/cracki_seriale_do_gier_i_programow.html
Ostatnio zmieniony 29 lip 2007, 22:23 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]