Call of Duty 2 rosyjskie glosy ruskow

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

Altair

Awatar użytkownika

Topic author

Zaawansowany

Post autor: Altair » 1 sie 2007, 13:40

Call of Duty 2 rosyjskie glosy ruskow

No wiec tak: Brytyjczycy mowia z brytyjskim akcentem, Amerykanie amerykanskim, Niemcy po niemiecku, tylko Rosjanie po angielsku. Wiec czy jest mozliwosc zmiany ich jezyka na rosyjski? Byłoby ciekawiej gdyby rosjanie mowili po rosyjsku. :D

<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 1 sie 2007, 13:44

Re: Call of Duty 2 rosyjskie glosy ruskow

Michał pisze:Wiec czy jest mozliwosc zmiany ich jezyka na rosyjski? Byłoby ciekawiej gdyby rosjanie mowili po rosyjsku.
Takie opcji nie ma i chyba nie będzie - ale zauważ, że jak gadają tym angielskim, to całkiem fajnym rosyjskim akcentem. Może jak Call of Duty 2 wyszło w Rosji, to wydawcy gry (grupa rosjanizująca...?? jak to się piszę... :zawstydzony:) podłożył głosy w rosyjskim żołnierzom i dałoby się może to wyciągnąć z gry, ale w to bardzo wątpie...
Ostatnio zmieniony 1 sie 2007, 13:46 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

Altair

Awatar użytkownika

Topic author

Zaawansowany

Post autor: Altair » 1 sie 2007, 14:03

Coz wiem ze Call of Duty 2 jest po rosyjsku ale kupowac tylko po to zeby wyciagnac glosy?? Ale jakby sie ktos przypadkiem natknal na taki pliczek to niech da linka.
<<

Delacroix

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Delacroix » 2 lis 2007, 18:41

Są rosyjskie strony warezowe, tylko to ci pozostaje. Ale nikt tutaj nie udzieli ci informacji na ten temat. Aczkolwiek są inne kanały komunikacji...
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.